Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » CR2032 helyett CR2025 elemet...

CR2032 helyett CR2025 elemet vettem az alaplaphoz az baj vagy azzal is jó?

Figyelt kérdés

Mind a kettőnek ugyanolyan az alakja és 3 voltosak.

Mi a különbség? Jó lesz bele?

2014. máj. 19. 15:14
 1/1 Shai-Hulud ***** válasza:

A méret a különbség (mint ahogy néhány helyen).

Az első két számjegy az elem átmérője (20 mm), a második kettő pedig a vastagsága (3,2 mm ill. 2,5 mm).

A 2032 helyett simán használhatod a 2025-öst, max. kicsivel rövidebb ideig bírja. De ezeknek az élettartama úgyis néhány év, nem sokat fog számítani.

2014. máj. 19. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Megéri gtx 670-et venni r9 270x helyett ha 8 ezer Ft a különbözet?

Megér annyi pluszt a gtx 670? Éppen vga cserén gondolkozom.

Ehhez az alaplaphoz tudnátok mondani gamer videókártyát? (ALAPLAP LENT)

Asrock Z77 Extreme3 alaplap -PCX-ből lehessen megvenni -Videókártya ára: 50.000 FT Előre is köszi :D

Acer Aspire 5920G-nél, mekkora a max RAM Mhz? Lehet 667Mhz helyett 800?

Szeretném lecserélni a ramot 2x4Gb-ra, de keveslem a 667Mhz-et. Keresgéltem pontos adatok után hogy vajon mennyi a max, de eddig semmi. Remélem te többet tudsz. Köszönöm előre is a segítséged

Ez a videókártya illeszkedik ehhez az alaplaphoz? (Részletek lent)

Sapphire R9 280 3GB DDR5 OC Dual-X with Boost AMD Ez illeszkedik ehhez az alaplaphoz? (MSI B75A-G41 LGA1155) CPU:Intel Core i5-3350P Box(lehet nem szükséges ideírn,de azért leírtam) Jó párost alkotnának?

Felraktam a win7-et az xp helyett és sehol nem találok driver-t az alaplaphoz vagy a hangkártyához. Hogyan tudnám ezt megoldani?

Erre vonatkozólag már több kérdést is találtam az oldalon, de még ezek segítségével sem tudom megoldani a problémám. Egy ASUS P5PL2-E típusú alaplapom van és a mellékelt cd-k nem tartalmaznak drivereket win7-hez. Már 2 napja az oldalakat böngészem, de semmilyen...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!