Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri venni egy 2014-es...

Megéri venni egy 2014-es MacBook Air-t?

Figyelt kérdés

Venni szeretnék egy laptopot internetezésre,videó nézésre ami könnyű, gyors és sokáig bírja az aksija.

Szerintetek hülyeség venni egy 2014-es MacBook Air-t (13 inch)?

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. jún. 21. 10:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"+ kapni lehet olcsóbban sokkal jobbat,itt meg nagyrészt a prémium programokat fizeted meg és kényelmet amire egy átlag embernek nincs szüksége."

Remélem mindenkinek, aki középkategóriás, vagy annál drágább kocsival közlekedik, elmagyarázod,hogy a Suzuki pont ugyanúgy elviszi őket bárhová, kevesebbet fogyaszt, és sokkal olcsóbb. :) Miért nem lehet felfogni, hogy valakinek nem tétel kifizetni azt a különbséget, ami egy Apple és egy hasonló kategóriájú de más márkájú laptop között van?

BTW, a helyzet az, hogy akár a pro, akár az air nagyon jó minőségű. Ha más márkától vásárolnál hasonló minőségű fémházas laptopot, akkor azt látod, hogy az árak meglehetősen kiegyenlítettek. Olyan baleseteket kibírt már a pro-m, ami más kevésbé strapabíró gépeket már simán megfektetett volna. Ez valakinek, aki sokat utazik, esetleg bringázik, annak fontos szempont lehet. (2011-es modell, 13ban vettem használtan, feltuningoltam RAM-mal, azóta hibátlanul megy, egyszer sem fagyott, soha nem kellett rendszert telepítenem, vagy bármi ilyesmi)

Arról nem is beszélve, hogy egy pöccre beállított unix alapú operációs rendszer van rajta, ami sok felhasználónak nagyon fontos, ha linux alapú programokat használ, vagy egszerűen használja a parancssort, esetleg a munka napi része, hogy távoli gépre kapcsolódik terminálon keresztül. Mindezt úgy tudja megcsinálni, hogy egyátalán nem kellett tökölni az operációs rendszerrel.

2016. jún. 22. 10:17
 12/13 anonim ***** válasza:
(Mondjuk pont az Air, ami egy ultrabook, szerintem nem bírja túl soká az aksija.)
2016. jún. 22. 10:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a 12 óra soknak mondható...tökéletes választás szerintem és ilyen laptopot más márkába se kapsz olcsóbban max egy 20 assal... De hosszutávra biztos választás az air.
2016. jún. 22. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!