Kinek mekkora csalódás az rx 480 ára?
Mostmár tudhatjuk, hogy az rx 480 semmi "olcsó 390" meg gtx 970 lesz.
Ugyanis Magyarországon 100 ezer körülre lesz tehető a 8Gb-os változat, és olyan 90 ezer körül a 4Gb.
Azért gondolom sok ember nem erre várt. Már leakelődnek ki folyamatosan az árak egyes európai boltokból, és már ott is 80 ezer körüliek, akkor a mi világmagas áfánk még növel rajta és ugyebár monopol helyzetben van a számtech piac, csak ipon vagy pcx, ezért mindkettő megteheti, hogy vagy 10 ezer forint hasznot minimum rátegyen.
Arról nem is beszélve, hogy ez még csak a REFERENCIA model, el se merem képzelni, mi lesz majd a customokkal.
Szerintem a mobiltelefonos vr-t kéne nyomatni.
Rengeteg embernek van fullhd vagy jobb telefonja
Ott a 380x a 970 et is lenyomja az egyik tesztben, nagyjából ennyire lehet hitelt adni neki.
Én teljesen kizártnak tartom, hogy ilyen árak legyenek. A 200 dollár hazai adóval 71k forint lenne, a 230 meg 82k, ha ennél számottevően drágább nem is vinné senki - lehet valamivel drágább, de 5-6 ezer forintnál több elég valószínűtlennek tűnik.
Mindenki várja meg a teszteket(olyanokat, amikben nem 3 játékot tesztelnek, nem 3 kártyát vetnek össze, és írnak min-avg-max fps is, nem csak beböfögnek pár számot), és a hazai árazást - tesztek legkésőbb holnap reggel elérhetőek lesznek(valószínűleg még ma este), és gyanítom a kártyákat is lehet majd rendelni a holnapi nap folyamán, addig teljesen felesleges anyázni.
A teljesítménnyel kapcsolatban meg azt jó tisztázni, hogy az AMD annyit ígért, hogy premium vr 200 dollárért - minden egyebet csak random arcok terjesztettek -, ezt a kijelentést pedig jó eséllyel tartani is fogják, nincs miért háborogni. (ha netán valakinek nem lenne tiszta, a premium vr alatt a htc vive/oculus riftet értjük(szemben pl google cardboard, samsung gearvr, és így tovább), nem azt jelenti, hogy 4k ultra 60fps, ezekhez az ajánlott kártya a 970 és a 290, ennél nagyobb teljesítményre nem érdemes számítani.
Kedves kérdező!
Nem boltból kell venni, hanem hardveraproról.
Sokat spórolhatnál, ha gondolkodsz kicsit...
Utolsó:
Ez szép és jó, hogy külföldről beszerezve árul pár ember (most nem tudok, hogy legálisan vagy VÁM mentesen), de mivan ha bedöglik? Garanciát mégis, hogy váltatod be?
Még a pcx-iponnal is sokszor macerás egy vidékinek garanciáztatni, hátmég Angliával vagy Németországgal.
Kicsit tiszteletteljesebb magatartást is tanúsíthatnál, ennyi...
Amúgy hardveraprón sem találsz sokkal olcsóbban új hardvert, mint boltban, utóbbi meg egyszerűbb, és biztonságosabb. Nem azon az 5-10 ezer Ft-on fog múlni az életed.
Na álljon meg a fákjás menet. Honnan is szeded ezt a 100 ezret? Én még nem látom egy magyar boltban sem... Amúgy meg ha USD-ben kisebb az ára, mint a 970-nek, akkor Ft-ben sem lehet több, feltételezve, hogy a 970 árát is USD-ből számolják át. Ha mégis az lenne, akkor meg:
HD7750-et kell használnom egy 300k PC-ben, gondolhatod mennyire örülök neki. De nem hagyom, hogy lehúzzanak a magyar hiénák. Ezzel az undorító árazással nem magukkal szúrnak ki, mert lesz az a *** aki megveszi, hanem az AMD alatt vágják a fát, aki nem azért árazta 200 USD-re, hogy EU-ban 970 ár fölött legyen és a kereskedőink még nagyobb hasznot húzzanak. Az AMD-nek most tényleg minden cent számít. A helyükben az ilyen lokális partnereket jól megreguláznám, hogy térjenek észhez.
Trevor, tudod ha a politikusok kevesebbet lopnának, lehet több maradna itthon.
Tipikus példa erre a űz ország földjeinek eladása, zsebből 2 milliárdért vettek földet. Kérdem én honnan volt annyijuk. Vagy Matolcsy meg a "közpénz elveszti közpénz jellegét" és még lehetne sorolni.
Nem kell itt csodálkozni a kivándorláson. Ha itthon szakmádért kapsz nettó 100 ezret, külföldön meg 300 ezret, + 13, 14. havi fizetés, ilyen olyan bónuszok, szerintem te se gondolkoznál sokat hol dolgoznál inkább.
Persze szép az ország, csak mindenki szétlopja, ahol tudja. Viszont azt is tudjuk, hogy a kormány olyan, amilyet a nép megérdemel. Jelenleg ilyet érdemel, talán majd változik.
RX480 ára meg annyi amennyi, van már ref kártya, vehető merlin hardveren. Nekem nem éri meg, maradok a jó öreg 970-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!