Vetkőztető program?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
(pcre) Esetleg linket küldötök? Olyanra gondolok, hogy megnyitok egy képet, és azt átalakítja úgy, hogy ruha nélkül lehessen látni a személyt.
Jó/nem jó? Tapasztalatok?
arra gondolok hogy egy fagyira,vacsorát ti fizetitek szinte minden ilyen közös programra ti fizettek. ezt ti megunjátok vagy inkább bele törődtök? amúgy én lány vagyok csak érdekel hogy ( amúgy teljesen ellene vagyok annak hogy mindent a fiú fizessen) a fiúm most...
Fontos lenne mert megigértem egyik barátnő,mnek h megcsinálom a képét :SS
Úgyis csak eltérő az érdeklödésünk? Olyan lábyokra gondolok, akik már kedd este várják a péntek estét, hogy mehessenek hajógyárira, meg bebasszhassanak. Na ha én nem erre vágyom péntek esti programnak, kár ilyen lányokkal ismerkednem? Úgy sem tudna engem elrángatni egy sem oda...
/Igazából nyílván tudom hogy semmit, de valahogy meg kellett fogalmaznom a kérdést/ A helyzet, hogy a nővérem összejött egy sráccal, kb 1 hónapja, elég sokat lóg nálunk, tesómmal közös a szobánk.. Elmegy a gyerek, személyiségével semmi gáz, tesómmal is jól...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!