Gyakori programok az ex-el? Szerintetek?

válasza:NEM JÓ!
ha még érzel valamit v ő,akkor erősen FELEJTŐS!
csak baj van vele.

válasza:Én havonta összefutok az exemmel. Kávézunk vagy pizzázunk egyet. Sok mindent átéltünk anno és barátsággal váltunk el. Nekem fontos, hogy tudjak róla és, hogy éreztessem vele, hogy továbbra is számíthat rám akármilyen helyzetben is van.
Ő is továbblépett és én is, de ezekről a délutánokról soha nem mondanék le.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Illetve valóban a kinézet alapján vesznek föl így nőket dolgozni, és a tudásuk nem is számít? Esetleg még meg is zsarolják őket kirúgással? Vagy fizetésemelés ígéretével csábítanak? Elég gusztustalannak tartom a dolgot ha zsarolásnak enged így valaki. Az már más...
(Mert a gyakori oldalaktól nem látni a chrome témáját)
Szóval gyakori,hogy rájöjjön idővel az ember,hogy kit dobott el magától?
Szóval...volt egy ilyen kérdés: Ez volt az én válaszom: Fuhh nem akarok kritizálni, de te is felelős vagy ebben...nem értem amúgy a 'gyakori szülőket'. Unalmamba gyakran fel járok nézelődni, és tapasztalatom szerint az étt lévő szülők nem ismerik az...
2012.08.16-án /csütörtökön/ A Balaton Déli partján találkoztam 2 lánnyal és az egyikkel feltűnően jól kijöttünk. sajnos csak rövid találkozás volt,de azt megtudtam,hogy mi a neve és hogy Budapesten lakik. Fészen nem találom,Tudakozó nem tud segíteni. Nagyon...
Valaki tud írni néhány 5letet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!