Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » MRT. Exe akar erőszakosan...

Borsi Miklós Gy kérdése:

MRT. Exe akar erőszakosan települni, de vírusvédő kitörli. Mi ez? Mire jó? Kell ez?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 9. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:

attól függ, honnan?

(nézd meg a tűzfalprogram naplójában) és TILTSD le, tedd fekete-listába)

a gyakorlatban minden Windows alkalmazás része:

Start/Futtatás mezőbe beírjuk az MRT.exe parancsra indul.

A fájl fizikailag a Windows Windows\System32 alkönyvtárban található.

Ismert fájlméretek Windows 7/XP a 13.179.660 bájt (87%-a az összes előfordulásnak), esetleg 12.619.736 bájt (13%).

ha nem ezen a helyen van, vagy más méretű egyértelműen egy kártevő! ...nem Windows rendszer fájl.

2014. ápr. 9. 18:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de ez nekem bonyolult.Az sem tudom,hogy alkönyvtár honnan és hogyan érhető el,ill.? %-t hol látom.Egyébként nem tudom miért láthatnám,hiszen a vírusírtó egyből kitörli.Szóval mire is lenne jó ez?
2014. ápr. 9. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:

... egy víruskergető, eltávolító alkalamzás.

(Microsoft Virus Removal Software)

www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__6..

FONTOS! ...lehet vírus is, ha nem a "kijelölt helyén" van!

ha el akarod távolítani:

1 "Start" menü, és dupla klikk! a "Sajátgép"-re, vagy dupla katt. a "Sajátgép" ikonra az asztalon.

2. Keresd meg, C:\ meghajtón a "Windows" mappát, majd nyisd meg és kattints duplán a "System32" mappára. Görgess lefele a System32 mappában, amíg meg nem találod az MRT.exe fájt.

3. jobb katt a fájlnéven, és a megjelenő menüből a Törlés-re katt! (majd, megerősítés)

4. Zárd be a Windows mappát.

5. A program teljes eltávolításához, indítd újra a számítógépet.

(ha ezek után is jelentkezik a probléma, 1000%, hogy egy vírusal van dolgod! Ha Te, nem tudod eltávolítani, keress egy hozzáértőt...)

2014. ápr. 13. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:

ezt keresd meg(C:\WINDOWS\System32 mappában), és töröld!

[link]

2014. ápr. 13. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Akár a Mozilla, akár az Internet Explorerrel indítanék a Yahoo mindig erőszakosan előretolakszik. Miért?

Kitörlöm, De hiába. Ha üres lapra kattintok, mindig ez jelenik meg: Hogyan tudnám eltüntetni? Soha semmi szükségem nem volt a Yahoo keresőre!

Mama erőszakosan akar segíteni, és ha nem fogadom el, majdhogynem olyanokat mond, hogy akkor szenvedjek hát. Mit tegyek?

ugyanez anyával, csak ő nem akar segíteni, de mindenki majdhogynem átkozódik és azt várják, hogy nekem úgy sem fog menni, hogy túl vállaltam magam, meg hasonlók, szinte önigazolást keresnek abban, hogy nekem rossz legyen.

Miért akar a lovam olyan erőszakosan legelni?

Nem érdekli, hogy kantár, kötőfék, vagy mi van rajta, folyamatosan húz oda a fűhöz erőszakosan... Ahol füvet lát, neki oda kell menni, nem érdekli semmi... Persze el tudom húzni meg minden, de jön két lépést és újból csinálja. És igazából mindegy is lenne, ha muszáj 2...

A föld túlnépesedését megakadályoznátok? Akár erőszakosan is?

Én igen,atomfegyverrel is akár,hisz tönkretesszük,túlnépesítjük ezt a Földet. Vagy jöhetne valami világjárvány,hogy végre helyreálljon a természetes egyensúly.

Mit tanácsoltok egy rettenetesen akaratos, már majdnem hisztis 11 hónapos kislány kordában tartásához?

Nagyon izgága, sértődékeny, és nagyon erőszakosan akar mindent, de persze imádnivaló, csak időben szeretnék korlátokat felállítani. De hogyan?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!