Linux segítség?
Feltettem a Linux Mint 17.3-at (Rosa), viszont megint azt tapasztalom, amit régen is, hogy az egér eszetlenül villog, ha bármilyen egészképernyős programba lépek be. Gondolom kellene a videókártáyhoz driver vagy illesztőszoftver. Ezt le is szedtem a gyártó oldaláról, futtathatóvá tettem és futattam, viszont jött egy ilyen hiba üzenet:
nvidia-installer must be run as root
Rákerestem, de sajnos nem túl jó az angolom, ezt az oldalt találtam:
Ha jól vettem ki sudo parancsot kellett írni a futtató parancs elé, ezt meg is tettem, de ugyanaz a hiba jött, mint az ottani kérdezőnek:
ERROR: You appear to be running an X server; please exit X before installing. For further details, please see the section INSTALLING THE NVIDIA DRIVER in the README available on the Linux driver download page at www.nvidia.com.
Ezután már elakadtam, nem értem, hogy ez mi vagy a megoldására mit írnak, egyáltalán megoldódott-e a probléma.
Tud valaki segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!