Hogy tudok olyan teszteket csinálni,hogy a jelenlegi állapotban lévő fejlesztésem működőképes vagy sem?
Vannak-e olyan hibák amikre nem gondolok, fletudják-e törni, tudnak olyan funkciót használni amihez nincs joguk? milyen lehetőségek vannak?
weboldal
Kapcsolódó kérdések:
Red Dead Redemption 2-höz elvileg megvan az ajánlott gépigény, de ultrán kb csak 30fps-m van. Mit lenne érdemes cserélni hohy jól fusson a játék? Specifikáció: CPU: i7-6700k 4.00GHz GPU: MSI Geforce Gtx1070 Armor 8G OC 8GB Gddr5 Alaplap: Gigabyte 1151...
Jelenleg a gépemben 4gb ddr3 1.5V 1.600Mzh memória ram van. Az alaplapom: fujitsu D3120-A10 GS1.
monitor kérdésSziasztok!Segítséget szeretnék kérni.Jelenleg egy Samsung s19c 300b monitorom van, ilyen:TN panel, 2013-as fejlesztés,1366x768-as felbontás, 18.5 colos Nagyon régóta használom, és nagyon megbízhatóan kiszolgált, de szeretnék egy újat. Azt szeretném, ha...
Van nekem egy otthoni stúdióm, ahol zenéket csinálok, animálok, néha játszok. A jelenlegi gépemet kicsit kezdem már kinőni, viszonylag még gyors, de sajnos vannak gyenge pontjai. Például csupán csak 1 Gb Vram van videókártyánként, csak maximum 16gb ramot támogat...
Lassan kezdem unni azt, hogy 1-2 évente egy kisebb vagyont kell költeni a számítógépre, hogy az új játékok is problémamentesen fussanak. Ezért elgondolkodtam rajta, hogy amit jelenleg használok azt már nem piszkálnám ,és ami már nagyon új játék van azt megvenném Xbox...
Sziasztok! Kellene 1 kis segítség,hogy mégis mire érdemes most áldozni.Sajnos nem vagyok naprakész a hardverekkel.Full hd-ban nyomtam eddig a játékokat,de kezd érdekelni a 4K is mostanság. Alaplap:Asus Prime B-250M-A CPU:Intel I5-7400 RAM:8GB Kingston Hyperx...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!