Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy tudok olyan teszteket...

Hogy tudok olyan teszteket csinálni,hogy a jelenlegi állapotban lévő fejlesztésem működőképes vagy sem?

Figyelt kérdés

Vannak-e olyan hibák amikre nem gondolok, fletudják-e törni, tudnak olyan funkciót használni amihez nincs joguk? milyen lehetőségek vannak?

weboldal

ápr. 4. 16:40
 1/1 anonim ***** válasza:
ápr. 4. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Fejleszteni szeretném a jelenlegi gépem, mit lenne érdemes cserélni benne?

Red Dead Redemption 2-höz elvileg megvan az ajánlott gépigény, de ultrán kb csak 30fps-m van. Mit lenne érdemes cserélni hohy jól fusson a játék? Specifikáció: CPU: i7-6700k 4.00GHz GPU: MSI Geforce Gtx1070 Armor 8G OC 8GB Gddr5 Alaplap: Gigabyte 1151...

Érdemes lecserélni a jelenlegi monitoromat és fejlesztésbe belekezdeni?

monitor kérdésSziasztok!Segítséget szeretnék kérni.Jelenleg egy Samsung s19c 300b monitorom van, ilyen:TN panel, 2013-as fejlesztés,1366x768-as felbontás, 18.5 colos Nagyon régóta használom, és nagyon megbízhatóan kiszolgált, de szeretnék egy újat. Azt szeretném, ha...

Új gép, vagy jelenlegi fejlesztése?

Van nekem egy otthoni stúdióm, ahol zenéket csinálok, animálok, néha játszok. A jelenlegi gépemet kicsit kezdem már kinőni, viszonylag még gyors, de sajnos vannak gyenge pontjai. Például csupán csak 1 Gb Vram van videókártyánként, csak maximum 16gb ramot támogat...

Mi lenne észszerűbb? Jelenlegi gépet fejleszteni vagy teljesen áttérni konzolra?

Lassan kezdem unni azt, hogy 1-2 évente egy kisebb vagyont kell költeni a számítógépre, hogy az új játékok is problémamentesen fussanak. Ezért elgondolkodtam rajta, hogy amit jelenleg használok azt már nem piszkálnám ,és ami már nagyon új játék van azt megvenném Xbox...

Merre induljak tovább a jelenlegi konfigurációm fejlesztésével? Csakis Intel!

Sziasztok! Kellene 1 kis segítség,hogy mégis mire érdemes most áldozni.Sajnos nem vagyok naprakész a hardverekkel.Full hd-ban nyomtam eddig a játékokat,de kezd érdekelni a 4K is mostanság. Alaplap:Asus Prime B-250M-A CPU:Intel I5-7400 RAM:8GB Kingston Hyperx...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!