Atcradírozást szemcsés vattakoronggal hogy kell? Az arclemosóból kell rátenni a korongra?
Figyelt kérdés
Gél állagú arclemosóvaé is működik?2020. febr. 3. 23:54
2/2 A kérdező kommentje:
De nem teljesen értem, hogy kell.
Nedves arcbőrre felviszem ezen a vattakorongon a lemosót, és utána leöblítem az arcomat? Vagy van még egy lépés?
2020. febr. 4. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Szemcsés felületű vattakoronggal hogy kell arcot radírozni? Arcmosás és öblítés után ugyanabból az arclemosóból tegyek rá, és a nedves arcot dörzsölgessem?
Szóval nem kimondottan arcradírról van szó. Olvastam, hogy ilyen vattakoronggal is lehet radírozni.
Ha használok bőrradírt, érdemes mellé miteszer eltávolító maszkot vennem?
Az orrom mindig tele van fekete miteszerekkel, és a szemcsés bőrradír sem hozza le.
A testradír (nagyobb szemcsés) koptatja a szoláriumbarnaságot?
Fogok fakulni, ha tegnap voltam szoláriumban, lett egy kis színem, és ma használok testradírt?
Hogyan tisztít jobban az arctisztító?
Ha kézzel vagy vattakoronggal, arcszivaccsal visszük fel?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!