Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Göndör dús hajam van de...

Göndör dús hajam van de tavaly szétégettem most tartok ott hogy lenőtt a szétégetett rész és szépen megvan igazítva fodrász által. Milyen göndör hajápolási termékeket ajánlotok? (Pantene termékeket vásároltam be de még nempróbáltam ki őket)

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ti mit használtok.

máj. 7. 11:34
 1/2 A kérdező kommentje:
Mellettte szedek B vitamin komplexet és biotinos hajbalzsamom van.
máj. 7. 11:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt miért nem a fodrásztól kérdezted meg? Neki sokkal ötbb tapasztalata van, másrészt ha itt egy random valakinek egy termék bevált, az nem garantálja, hogy neked is meg fog felelni
máj. 7. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Egerben tudtok ajánlani jó kozmetikust és fodrászt jó áron?

Nemrég költöztem egerbe és jelenleg kozmetikust és fodrászt keresek akik szuperül végzik a munkájukat nem horror áron. Előre is köszönöm!

Visszamennél egy fodrászhoz, aki jól levágta a hajad?

DE miközben a szalonban ültél a székben körbe néztél alaposabban és úgy néztek ki a polcok és a környező dolgok (nem a konkrét eszköz amivel vágta a hajam, bár azt mondjuk kevésbé láttam), mint ami egy jó ideje nem volt takarítva.

Mivel tud többet egy átlagos barber shop, mint egy hagyományos fodrász szalon?

Túl azon, hogy a vendégkör nyilván férfiakból áll. Férfiként miért éri meg barber shopba menni?

Milyen jó férfifodrászokat javasoltok a pesti belvárosban, lehetőleg a 8. kerületben?

Google térkép alapján jó párat látok jó értékelésekkel, de személyes ajánlásokban jobban megbízom. Ha ismeritek a helyet, kérlek árat is írjatok, hogy kb. mennyi egy hajvágás! Köszönöm az ajánlásokat!

Dauer segíthet a vékonyszálú tartás nélküli hajon?

Fodrász-ügyekben jártas illetőkhöz szólnék. Adott egy vékonyszálú tartás nélküli egyenes haj, nagyon lelapul mindenhol (a töve is), rendkívül formázhatatlan - hajsütővassal is (hamar átforrósodik, a hullámokat perceken belül lerúgja). Egyébként meg a vége törni...

Melyek a most legaktuálisabb fodrász tankönyvek?

Honnan tudom hogy az adott tanfolyam naprakész-e ilyen téren? Illetve önszorgalomból is vehetek fodrász tankönyvet? Ha igen, melyiket ajánlanátok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!