Göndör dús hajam van de tavaly szétégettem most tartok ott hogy lenőtt a szétégetett rész és szépen megvan igazítva fodrász által. Milyen göndör hajápolási termékeket ajánlotok? (Pantene termékeket vásároltam be de még nempróbáltam ki őket)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nemrég költöztem egerbe és jelenleg kozmetikust és fodrászt keresek akik szuperül végzik a munkájukat nem horror áron. Előre is köszönöm!
DE miközben a szalonban ültél a székben körbe néztél alaposabban és úgy néztek ki a polcok és a környező dolgok (nem a konkrét eszköz amivel vágta a hajam, bár azt mondjuk kevésbé láttam), mint ami egy jó ideje nem volt takarítva.
Túl azon, hogy a vendégkör nyilván férfiakból áll. Férfiként miért éri meg barber shopba menni?
Google térkép alapján jó párat látok jó értékelésekkel, de személyes ajánlásokban jobban megbízom. Ha ismeritek a helyet, kérlek árat is írjatok, hogy kb. mennyi egy hajvágás! Köszönöm az ajánlásokat!
Fodrász-ügyekben jártas illetőkhöz szólnék. Adott egy vékonyszálú tartás nélküli egyenes haj, nagyon lelapul mindenhol (a töve is), rendkívül formázhatatlan - hajsütővassal is (hamar átforrósodik, a hullámokat perceken belül lerúgja). Egyébként meg a vége törni...
Honnan tudom hogy az adott tanfolyam naprakész-e ilyen téren? Illetve önszorgalomból is vehetek fodrász tankönyvet? Ha igen, melyiket ajánlanátok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!