Segítség! Csütörtökön befestettem a hajam sötétszőkével, rossz lett az eredmény, tegnap pedig rézvörössel. De brutális lett. (lent)?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Milyen hajszínt szeretnél?
Fodrászkellékesnél vegyél festéket. Ha nem szeretnél benne vörös árnyalatot, akkor hamvas árnyalatot kell venned, vagy természeteset, az is elnyomja valamennyire a vöröset.
A csokibarnától vöröses lesz.
3%-os oxigentát kell venni hozzá, az nem fogja roncsolni a hajadat.
Feketére ne fesd be, mert az nagyon mű, és nehéz is megszabadulni tőle. Ha sötétbarnát akarsz, akkor érdemes középbarna festéket venni, mert valószínűleg úgyis sötétebb lesz a hajadon.

válasza:Szerintem a procedúra végére nem marad hajad. :S
2-3 hétig mindenképp pihentesd a dolgot, legalább tanulsz az esetből. Már az első elbaltázott festés után szakemberhez kellett volna fordulnod (sőőőt...). Kérdezz meg egy JÓ fodrászt, ő mit javasol és kérj egy időpontot.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Levelet küldtek, bent mondták hogy elváltozás van, 1-től 4-ig lehet a slálán, és 3mas van. 2 hetet várni kell, aztán vizsgálat, és mintavétel. Volt már valakinek ilyen? Bocsánat, hogy kapkodva és értelmetlenül írtam le, de sajnos ezt hozza ki az ijedtség. Mi a...
Be tud ágyazódni a baba, ha enny az értékem? Vkinek 40-50 volt.
20 éves vagyok, ülőmunkát végzek, nem szedek gyógyszert, nem dohányzok és nem sportolok. Eddig alacsony vérnyomásom volt, sokszor be is ájultam. Most viszont megmértem (csuklós vérnyomásmérővel) és ennyit mutatott. Nyugalmi állapotban. Aztán rá pár percre hozzám...
Ezek az eredmények: afp:0,68mom hcg:1,08 sp1:0,9 papp-a:0,63 Figyelembe vett arányosító tényezők:testsúly! De ami még lényeges az az hogy amikor levették 16+4 voltam az eredményk szerint!(Ez van a papírra írva) És ma voltam hogy csinálják meg a 18 hetes uh-t...
A nőgyógyászom most hívott fel telefonon, hogy megjött a rákszűrés eredménye. Valamiféle gyulladást látott ami nem jelent jót. nem részletezte azt mondta minél hamarabb menjek vissza hozzá, mert ez a rák jele vagy kezdete lehet. Nagyon megijedtem. szerintetek baj van? 16 éves lány
16 hetes eredmények! Beutalót kaptam Genetikára, további szűrésre mert azt mondta a doki h kicsit alacsony az értékem. Van aki ebben tapasztalt és megnyugtatna kicsit! Terhességi AFP: 29,47ng/ml MOM érték: 0,82 Korrigált AFP MOM: 0,71
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!