Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítség! Csütörtökön befestet...

Segítség! Csütörtökön befestettem a hajam sötétszőkével, rossz lett az eredmény, tegnap pedig rézvörössel. De brutális lett. (lent)?

Figyelt kérdés
Ha vasárnap befestem feketével (vagy inkább sötétbarnával) be fogja fogni? és mennyire ártok ezzel a hajamnak? Nem festeném többet, de így nem megyek ki az utcára!
2013. ápr. 20. 10:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmiképp ne feketével fesd, hanem a mostani 'rézvörösnél' sötétebbel, barnával vagy sötétbarnával. Nem tudom ha kimoshatóval festenéd esetleg...az nem roncsolná nagyon. Várnál 1-2-3 hetet (attól függően mennyire bírja a kimosható festék a hajadon) és akkor befestenéd barnára, mikor már lekopott az előző.
2013. ápr. 20. 10:25
 2/10 A kérdező kommentje:
általában csoki barna színezővel szoktam ami befogja jó sötétre, szóval majd veszek olyat köszönöm! de biztos befogja fogni? csak mert kb 5 centin tűzpiros(előző lenövés miatt ami világos volt) alul meg sötét vörös.
2013. ápr. 20. 10:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el egy jó fodrászhoz, mert lehet, csak még rosszabbat csinálsz...
2013. ápr. 20. 10:41
 4/10 anonim ***** válasza:
akkor max úgy csinálhatnád, hogy a felső részt fested 1O perccel előbb, majd alul, a másik színt is..nem tudom:S
2013. ápr. 20. 11:20
 5/10 anonim ***** válasza:
ha még egyszer ráfestesz ilyen rövid időn belül, ki fog száradni a fejbőröd és olyan lesz a hajad mint a szalma. tönkre fogod tenni. azon kívül simán lehet, hogy le is dobja a feketét is, és lesz belőle valami ronda fényű kevercs. mindenképpen fodrászhoz menj, és máskor óvatosabban fesd magadnak a hajadat mert tönkre tudod tenni ezzel.
2013. ápr. 20. 11:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Milyen hajszínt szeretnél?

Fodrászkellékesnél vegyél festéket. Ha nem szeretnél benne vörös árnyalatot, akkor hamvas árnyalatot kell venned, vagy természeteset, az is elnyomja valamennyire a vöröset.

A csokibarnától vöröses lesz.

3%-os oxigentát kell venni hozzá, az nem fogja roncsolni a hajadat.

Feketére ne fesd be, mert az nagyon mű, és nehéz is megszabadulni tőle. Ha sötétbarnát akarsz, akkor érdemes középbarna festéket venni, mert valószínűleg úgyis sötétebb lesz a hajadon.

2013. ápr. 20. 12:31
 7/10 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem a procedúra végére nem marad hajad. :S

2-3 hétig mindenképp pihentesd a dolgot, legalább tanulsz az esetből. Már az első elbaltázott festés után szakemberhez kellett volna fordulnod (sőőőt...). Kérdezz meg egy JÓ fodrászt, ő mit javasol és kérj egy időpontot.

2013. ápr. 20. 14:12
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
Első vagyok. Én egyik nap szőkítőport tartalmazó festékkel festettem be az amúgy is agyonfestett hajamat, CSIBESÁRGA lett, ki nem tudtam menni az utcára. Másnap sima világosszőke festéket raktam rá 2 dobozzal, nem történt semmi különös a hajammal, derékig ér és nem tört meg vagy ilyesmi. Száraz lett az egyértelmű, de megfelelő ápolással 2-3 hét alatt helyreraktam. A szőke festék alapból a legrongálóbb hatású, szóval szerintem minden esély megvan rá, hogy pár centi töredezett résszel megúszod, ne aggódj. :)
2013. ápr. 20. 15:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem bízd magad szakemberre. Tehát egy JÓ fodrászra. Én is jártam így, igaz vagy 10 éve. amikor barnából festettem vissza a hajam szőkére és narancssárga lett. Mire elértem megint a szőke színt, a hajam borzalmas minőségű lett. Ne kísérletezz vele tovább otthon még ötször, ha egy jó fodrász elsőre is megoldhatja a problémád.
2013. ápr. 22. 17:59
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, megoldottam gesztenye barna hajfestékkel, maradt benne pár vörös tincs, de esküszöm jól néz ki.:) többet nem festem be merész színekkel,sőt most már megvárom még lenő és soha többet nem fogom festeni!
2013. máj. 26. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

S. O. S Rákszűrés rossz eredmény, mi ez?

Levelet küldtek, bent mondták hogy elváltozás van, 1-től 4-ig lehet a slálán, és 3mas van. 2 hetet várni kell, aztán vizsgálat, és mintavétel. Volt már valakinek ilyen? Bocsánat, hogy kapkodva és értelmetlenül írtam le, de sajnos ezt hozza ki az ijedtség. Mi a...

138/70-es vérnyomás 77-es pulzussal nagyon rossz eredmény?

20 éves vagyok, ülőmunkát végzek, nem szedek gyógyszert, nem dohányzok és nem sportolok. Eddig alacsony vérnyomásom volt, sokszor be is ájultam. Most viszont megmértem (csuklós vérnyomásmérővel) és ennyit mutatott. Nyugalmi állapotban. Aztán rá pár percre hozzám...

Rossz ez az afp eredmény? Nagyon bepánikoltam!

Ezek az eredmények: afp:0,68mom hcg:1,08 sp1:0,9 papp-a:0,63 Figyelembe vett arányosító tényezők:testsúly! De ami még lényeges az az hogy amikor levették 16+4 voltam az eredményk szerint!(Ez van a papírra írva) És ma voltam hogy csinálják meg a 18 hetes uh-t...

Rossz rákszűrési eredmény. Féljek?

A nőgyógyászom most hívott fel telefonon, hogy megjött a rákszűrés eredménye. Valamiféle gyulladást látott ami nem jelent jót. nem részletezte azt mondta minél hamarabb menjek vissza hozzá, mert ez a rák jele vagy kezdete lehet. Nagyon megijedtem. szerintetek baj van? 16 éves lány

Megnézitek ez mennyire rossz eredmény?

16 hetes eredmények! Beutalót kaptam Genetikára, további szűrésre mert azt mondta a doki h kicsit alacsony az értékem. Van aki ebben tapasztalt és megnyugtatna kicsit! Terhességi AFP: 29,47ng/ml MOM érték: 0,82 Korrigált AFP MOM: 0,71

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!