Arányosak a testrészeim? (Kép)
Figyelt kérdés
Lehet hogy önkép zavarom van, vagy valami, de a felsőtestem mindig szépnek láttam, a lábam meg mindig vastagnak.Szerintetek?
Felsőtest(nem húztam be a hasam, minek akarnék nektek hazudni): [link]
Vádli: [link]
2010. okt. 15. 16:47
11/22 anonim válasza:
a melltartó az jó,csak nincs hozzá melle.
12/22 anonim válasza:
Csini vagy, ne aggodj!:) Én imádom a vékony lányokat. Inkább deszka, mint zsirdisznó. (mondjuk sztem te messze vagy a deszkától)
13/22 anonim válasza:
dögös vagy alád raknék mint atom!!! :P
15/22 A kérdező kommentje:
Kérlek, arról írjatok hogy arányos-e : DDD
2010. okt. 15. 18:21
16/22 anonim válasza:
az én ízlésemnek vastag a derekad és keskeny a csípőd. a melled is lehetne nagyobb. a lábad viszont nagyon szép, hangsúlyozd azt...
17/22 A kérdező kommentje:
A mellemmel kapcsolatba:12 éves vagyok, basssszus:DDDD
2010. okt. 15. 19:45
18/22 anonim válasza:
Nahát akkor majd fejlődsz még sokat, de a lábad most is nagyon formás!! :) És a kérdeésre válaszolva: Aranyos vagy! Arányos is :)
19/22 anonim válasza:
12 évesen:D ha ezt mondod, akkor nme kapod az osztást. csinos leszel:D ne aggódj a korodhoz képest tökéletesen arányos vagy:D
20/22 anonim válasza:
szerintem meg a vádlid nem szép. ebből a szögből legalábbis sztem kifejezetten vastag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!