Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Képeken mért nézek ki mindig...

Képeken mért nézek ki mindig szarul?

Figyelt kérdés
Tükörben tök okésnak láttom magam de fotókon vagy videókon már nagyon szarul nézek ki ez mitől van?

ma 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Elromlott a tükröd, ideje lecserélni...
ma 19:27
 2/4 A kérdező kommentje:
1, Lehetséges mondjuk még nem tört ösze 🤔
ma 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Összetört tükörben meg még szarabbul néznél ki 😄

Amúgy tükörben kb. A tényleges 3D-s valós önmagadat látod, képeken meg csak 1 erősen lebutított torzított verziót, szóval ezért tök más látvány.

ma 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:
A tükörben a -1x-esed van, a fényképen pedig a +1x-esed…
ma 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Két hete nagy nehezen elmondtam a pszichológusomnak,hogy nagyon tetszett a képeken,és élőben is,ezért kezdtem el hozzá járni.Aztán elolvastam,hogy...

Azóta nem voltam nála,úgy érzem nem tudnék beszélni a problémáimról neki.Viszont hiányzik,ő írt,hogy nem akarok-e tovább járni. 4hónapot jártam hozzá. Ti mit csinálnátok?

Normalis ha a baratom mindig azt mondja, hogy szarul nezek ki a kepeken?

Szokta kerdezni hogy mit csinalok, es altalaban kuldok is kepet, akar magamrol is. Es nagyon rosszul esik, hogy mar nem eloszor irta, hogy elonytelen, nem nezel ki jol, “uhh o megijedt”, azota nyilvan mar inkabb nem is kuldok.

Lányok/Nők! Ha már ugye mindig azon megy itt a hiszti hogy a Nektek csak a 10/10-es pasik kellenek, akkor mutassatok már képeken nekem 10/10-es férfiakat?! :D

Lehetőleg ne celebek legyenek, hanem a való élet emberei. Akár priviben, akár ide is küldhetitek. Kíváncsi vagyok?!

Facebookon még mindig nincs lehetőség kikapcsolni hogy mások képeken megjelölhessenek?

azt látom hogy eldönthetem a saját idővonalamon való megjelenést, meg eltávolíthatom a jelölést, de olyan opció hogy eleve ne jelölhessenek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!