Képeken mért nézek ki mindig szarul?

válasza:Összetört tükörben meg még szarabbul néznél ki 😄
Amúgy tükörben kb. A tényleges 3D-s valós önmagadat látod, képeken meg csak 1 erősen lebutított torzított verziót, szóval ezért tök más látvány.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azóta nem voltam nála,úgy érzem nem tudnék beszélni a problémáimról neki.Viszont hiányzik,ő írt,hogy nem akarok-e tovább járni. 4hónapot jártam hozzá. Ti mit csinálnátok?
Szokta kerdezni hogy mit csinalok, es altalaban kuldok is kepet, akar magamrol is. Es nagyon rosszul esik, hogy mar nem eloszor irta, hogy elonytelen, nem nezel ki jol, “uhh o megijedt”, azota nyilvan mar inkabb nem is kuldok.
Lehetőleg ne celebek legyenek, hanem a való élet emberei. Akár priviben, akár ide is küldhetitek. Kíváncsi vagyok?!
És ilyenkor mit lehet írni nekik? Vagy csak többször akarják hallani hogy szép?
azt látom hogy eldönthetem a saját idővonalamon való megjelenést, meg eltávolíthatom a jelölést, de olyan opció hogy eleve ne jelölhessenek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!