Egy olyan probléma foglalkoztat engemet, amire ott keresek választ ahol a legtöbb ember van!? A többi lent ha ebből nem jönnétek rá mit is akarok kérdezni!
Szóval, viccet félre téve..
A szememről lenne szó, pontosabban a színéről. A szememnek egy enyhe zöld árnyalata van plusz ilyen aranysárga karika a fekete rész körül. De éjszakánként amikor picit már fáradt vagyok és bevéresedik vagy csak szimplán a fáradság jelei mutatkoznak akkor teljesen zöld színű lesz, élénk zöld.. különösebben ez nem foglalkoztatott addig míg az egyik ismerősöm azt kérdezte tőlem, hogy miért hordok kontaktlencsét. pedig nem is hordok. Heterokrómiáról olvastam, de ez nem hiszem, hogy az.. ez ilyen kaméleon bőrszem effekt

válasza:Az emberi szemszín változik, érzelmi megnyílvánulásokra is.
Párom szeme zöld, de van, hogy neki sárga lesz.
Ebbe semmit nem kell belegondolni.
Kapcsolódó kérdések:
(Nem vagyok ideges, feszült, nincsennek problémáim) állítólag ezek a leggyakoribb jelei. Előre is köszönöm.
Az egész ott kezdődött, hogy tavaly novemberben az osztályom megutált egy félreértés miatt, pedig előtte nagyon jóban voltam a társaimmal, szerettem reggel iskolába járni. Ez a dolog néha javult, néha romlott, de már két hónapja ugyanolyan rossz a dolog, pár ember...
Eldöntöttem, hogy nem eszek húst, nem azért mert élvezem, ha velem foglalkoznak, pont hogy nem akarom, hogy mindig ez legyen a téma. De a rokonok, családtagok folyton ezzel piszkálnak, a "Hallom nem eszel húst! És miértnem? Olyan finom!" A másik a "Majd beteg leszel,...
Az SD kártya az 8 GB-os és formázva van tehát üres.
Több kérdésem is van, ugyanis elegem van már a hajamból, sehogy sem áll, és sehogy sem néz ki.... Eredetileg mindig a padlizsán színt szeretném elérni, annyira tetszik , hogy sötét de mégsem fekete.... és a lila színt is szeretem! Szóval ez lenne a tökéletes...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!