Fiúk! Ti mit szólnátok, ha ilyebt kapnátok ajándékba a párotoktól?
Figyelt kérdés
A páromnak névnapja volt, arra csináltam neki utólag ajándékot. Valami egy edit akartam, ami nem jön szemben az utcán, de picit félek. Nem kelt szerintetek túl olcsó hatást? Nektek tetszene?
2016. júl. 1. 12:49
1/16 anonim válasza:
hát szerintem ezt inkább ne add oda neki... ha csak nem egy csövessel jársz
2/16 anonim válasza:
háát, ő, izé. ha ilyen a pasid stílusa lehet tetszene neki, de szerintem nagyon gáz, pláne névnapi ajándéknak, meg utólag.
3/16 A kérdező kommentje:
Azért utólag adnám neki oda, mert nem tudtunk még találkozni, a hétvégén fogunk, de akkor nem adom oda...
2016. júl. 1. 13:13
4/16 anonim válasza:
Vegyél mellé valami mást is, ezt meg úgy tedd mellé, hogy "ezt én csináltam neked". Ha nem is tetszik neki, értékeli az igyekezetet, aztán max. nem hordja. :)
6/16 anonim válasza:
Szeretem a saját készítésű ajándékokat,de ez nekem sem tetszik..
7/16 A kérdező kommentje:
Jól van, akkor majd max veszek valamit. Kösz az őszinteséget! :)
2016. júl. 1. 13:34
8/16 anonim válasza:
ha ilyet adnál nekem pofán rúgnálak
10/16 anonim válasza:
Szerintem nem olyan rossz, amúgy is a szándék a lényeg, az meg megvolt, max nem hordja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!