Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ez a hamis LV mánia?

Mi ez a hamis LV mánia?

Figyelt kérdés

Nem zavar, ha valaki hamis LV táskát vesz, de az utcán már vagy 5 embert leszólítottam, honnan vette a Louis Vuitton táskáját (1értelműen hamisat) és mindenki ezt válaszolta:

"Külföldről!" "Olaszorzágból!" "Kaptam!" Könyörgöm, kit akartak becsapni? Ha én vennék egy hamisat, mert tetszik a design, megmondanám másnak, hogy hamis -.-

2010. dec. 18. 17:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

18:14 vagyok.

Hát ha pl. a suliban megkérdezné valaki vagy ilyesmi akkor persze elmondanám :) vagy nem tudom szerintem simán elmondanám ugyis látszik rajta hogy nem eredeti...

2010. dec. 18. 18:54
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

Az emberek szeretnének luxust és szeretnék érezni azt ami nem adatott meg nekik.

És megjegyezném sokaknak nincs meg hozzá a szemük. Mivel már 13 éves korom óta erre fáj a fogam elég jól tudom azonosítani az ilyeneket.

De pl. apum tudta, hogy imádom az LV-t és vett nekem egy kamu LV órát, ami szép meg minden, de a varrás se volt tökéletes, foszlott és az óra 3 hétig bírta utána folyamatosan elemet kellett benne cserélni és heti 4 percet késett.

Hordtam, mert ajándék... meg apummal nem vagyunk olyan jó viszonyban és jól esett a gesztus hogy emlékszik rá. VISZONT ennyi pénzből vehetett volna egy Paris Hilton charmos órát amit szintén imádtam akkoriban...

Jah és hogy mennyire nincs szemük hozzá az embereknek? A gimis bnőm is azt hitte hogy igazi! o_O pedig ő 2 centiről is megnézhette.

Jah am most már elég jól megy a szekér és a táska is felkerült a listámra: iPhone4 dec 26, francia síút jan 29, utána ajakfeltöltés és aztán vagy Karib-tenger, vagy LV tatyó! Persze ezt sem a szüleimnek - jah és nem pasinak- köszönhetem...-_-

Most még Springfield, Mango, H&M táskáim vannak.

Amúgy én nem bántom az ilyet... aki ért hozzá az úgyis látja a többiek véleménye meg nem számít.

Más körökben mozogsz mint az átlag - és már láttam máshol is az írásod- ne bántsd őket, nem születtek tehetősnek és nem is sikerült azzá válniuk.

Örüljünk hogy nekünk megadatott...

2010. dec. 19. 03:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Az enyém eredeti,lopott.
2010. dec. 19. 12:23
 14/17 anonim ***** válasza:

Mekkora gondok.Én mondjuk nem venném fel,mert valóban minden 3.szembejövő csajnak ilyen van,de nem nagyon izgat ki mit hord.

Nem tudom kérdező neked mért szúrja annyira a szemed.Oké az,hogy hazudnak ha megkérdezed megit más dolog,de sokan hordják úgy,hogy tisztában vannak azzal,hogy mások is tudják,hogy nem eredeti,ennek ellenére tetszik nekik.

Nem tudom ebbe mi olyan megbotránkoztató.

2010. dec. 19. 17:01
 15/17 A kérdező kommentje:

Kedves 3.57-es! Nem szoktam másokat bántani, szerintem valaki másra gondolsz, ez az első, hogy LV-ról kérdezek :)

Nekem semmilyen LV cuccom nincs, sem igazi, sem hamis, csak látom, hogy most nagy divat :D Szerintem rosszul tettem fel a kérdést, mert arra gondoltam igazából, hogy miért füllentenek? Szégyellik h hamis? Csak ennyi, nem akartam senkit megbántani, bocsi, ha úgy jött le ^^

Nekem a hamis is tetszik, nem tehetem meg, hogy igazit vegyek (ha megtehetném, talán akkor sem vennék igazit, mert na...) Csak az zavart, hogy ha vkit megkérdeztem, akkor szinte lenézően mondták, h honnan van :P

PEACE :)

2010. dec. 20. 02:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Okok, én se akartalak megbántani :D

Szerintem szégyellik.

Hát alapból miért vették meg? Mert ez egy státuszszimbólum!

Az LV a luxus jele.

Ha azért vették volna, mert szépnek találják, akkor vettek volna egy szép Mango táskát.

És mivel azzal hogy rákérdezel honnan is van lerombolod a luxus képzetét - mert ők nagyon jól tudják honnan van- inkább füllentenek, mert milyen ciki, hogy a tehetőset akarják megjátszani, de közben a piaci kamutáska van náluk.

Egyébként nem fikázom a piaci táskákat, nekem is volt anno kínai piacos műbőr tatyóm - szépnek szép, de nem tartós, mondjuk mit vártam annyi pénzért.

Anyum ezért is képtelen felfogni, hogy miért akarok ilyen drága cuccokat már... mert tartós. Mert minőségi és mert már megtehetem.

Am iPhone-nál is elgondolkodtam, kell nekem olyan drága teló, amikor egy kamuval is ugyanazt meg tudom csinálni, sőt még Tvt is tesznek bele a kínaiak. Aztán arra jutottam hülye leszek kockáztatni és 50 000-et vagy többet kidobni valamire amit az se tudom hogy jól működik-e nincs garanciája és ki tudja meddig bírja.

Tiszta zsákbamacska.

Itt az Apple, jónevű cég, világgarancia, többmillió elégedett vásárló, hát megér nekem plusz pénzt, hogy ne álljak 2 hét után ott egy használhatatlan készülékkel.

Tehát ablakon kidobott pénzzel.

Am meg van benne fényképező, mp3, internet meg hát telefon úgyh ezt szépen egyben le is tudtam. :)

2010. dec. 21. 15:16
 17/17 A kérdező kommentje:

ó, értem :)

Az iphone-nal kapcsolatban igazad van, bár én a 3gs-t ismerem, 4-et még nem láttam, de az biztos, hogy azzal nem lehet mellélőni.

2010. dec. 22. 03:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!