Turi vagy kinai? Velemenyek, tapasztalatok? 21L
Sok mindentől függ. Ha valami konkrétat keresek, amit szeretnék viszonylag olcsón megúszni, akkor kínai. Általában a fehérneműimet, pizsamámat innen veszem, jóval olcsóbb mint fehérneműboltban és eddigi tapasztalataim szerint a minőség is egyezik.
Ha van időm és kedvem, és úgy érzem, meg akarom lepni magam valamivel, akkor turkáló. Király egyedi és alig vagy egyáltalán nem használt dolgokat lehet kapni akár fillérekért is, ha az ember szerencsés. Ha egy turkálóban kifogok valami jó darabot, akkor úgy érzem, az egész nap az enyém, megcsináltam az év vásárát, stb. Elég boldoggá tud tenni.
Turiban nagy a szórás, szóval függ attól is, hogy milyen turi. Némelyik nagyon ótvar, némeik szinte butik.
A kínaiban max zoknit, bugyit veszek, farmert vagy pulcsit soha. Egyszerűen nem érni meg mert két mosás után már szétesik.
Én kínaiban csak bugyit,zoknit,melltartót veszek.
Turiban nem sokszor voltam de voltak jó darabok,csak találni kell jó turit,mint a Háda és társai!
Ha nadrág felső vagy gyerekruha kell nekem vagy a kislanyomnak,akkor általában c&a,h&m,kik,mayo,my77,ccf,deichmannba megyek vásarolni!
Igaz,hogy némelyik drága,de tartós is...
Pl. a c&a és a h&m nem olyan vészesen drága és nagyon jó cuccok vannak!
Úgy voltam vele mindig is,hogy inkább kegveszem a jobb minőségű ruhákat,minthogy a kínaiba szaladgáljak havonta újakért mert szétjön a varrás stb...
De mondom a turi is jó,csak vannak nagyon gagyi turik is és elveszik az ember kedvét a turizástól!
Turi!!
A kínaiban vásárolt dolgokon nagyon látszanak, hogy kínaiak és nagyon gagyik, ráadásul gyorsan szét is mennek. A turkálóban nagyon szupikat is lehet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!