Akinek nincs szüksége a Bonprix akciós kódra, nem tudná megmondani?
Figyelt kérdés
ruhát szeretnék rendelni és ha valaki nem használja fel a kódot megkösönném ha tudna segíteni hogy kelljen szállítást fizetni! köszönöm2014. máj. 24. 11:24
1/1 anonim 

válasza:

válasza:szerintem a kód az saját névre szól., saját email-re. ha nem az a név rendeli meg a cuccokat, aki nevére küldték, akkor az plusz postaút. esetleg helybélivel lehetne ezt megbundázni, hogy ő rendelje meg a cuccaidat és majd mész érte és kifizeted neki.
Kapcsolódó kérdések:
Körübelül mennyi ruhára van szüksége egy 13 éves lánynak? És átlagosan mikor megy ruhát vásárolni? Mennyi időközönként?
Milyen boltokat ajánlatok? És kb mennyit költsön ruhára?
Bakancsosok! Akinek 20 soros Undercover bakancsa van, az meg tudná mérni nekem a szárhosszt?
Vagy csak megmondani, hogy meddig ér a szára?
Akinek szüksége van télikabátra (nincs neki, vagy új kell) az már beszerezte?
én még nem vásároltam, pedig 1 télikabátom sincsen. szerintetek most nézzek körül a boltokban? a régieket kidobtam, nagyon elvoltak használódva, eléggé csúnyák voltak... Parka kabátokat néztem, de nagyon drágák, valahol lehet 10 ezer ft környékén venni? max...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!