Hol van Budapesten a legnagyobb Reserved boltm ahol a legnagyobb a kínálat?
Figyelt kérdés
2014. jún. 14. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Mi a kedvenc ruhaboltotok? Szerintetek jó bolt a Tally Weijl?
Melyik a kedvenc ruhaboltotok?Szeretitek a Tally Weijlt?Miért?Szerintetek drága/olcsó? :)
Gimis leszek szeptembertől. Kb.40 ezer ft-om lesz ruhákat, kiegészítőket venni. Hol vásároljak? A nagy nyári leárazások mikor kezdődnek, hol lesznek...
Szeretnék basic pólókat, topokat, kardigánokat venni. Fehérneműket, 3-4 nadrágot, basic ingeket, pulóvereket, 1 szőrmemellényt, 2-3 cipőt. Szeretnék a legjobban kijönni majd a pénzemből, és divatos ruhákat venni. Légyszi adjatok tippeket! :) BAZ megyei vagyok 15/L Köszönöm!
Retro, Replay, Reserved. Melyiket szeretitek jobban, és miért?
Ha valakit érdekel, én abban a sorrendben szeretem őket, ahogy írtam. :)
Mi a véleményetek a Reserved, Tezenis, H&M és hasonló üzletekről? (Bővebben lent)
Eddig csak a H&M-ben és a New Yorkerben vásároltam, de változásra vágyom. Szerintetek melyek a legjobb boltok ár/értékben, és hol vannak nagyon jó akciók? :) Ajánlhattok is még! :)
Polaroid napszemüvegekből hol van nagy kínálat? Nem webshop, hanem bolt, ahol lehet próbálni.
Ofotértekben tudom, hogy van, de tudtok még esetleg más üzletet is ajánlani?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!