Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » SOS lécci, mondjátok meg hol...

SOS lécci, mondjátok meg hol lehet ilyen táskát venni?

Figyelt kérdés
[link] a tally weijl oldalán láttam, de nem találom a táskák között:( és azt nem tudjátok esetleg, hogy mennyibe kerül? előre is köszi :)

2014. júl. 10. 14:32
 1/1 anonim ***** válasza:
2014. júl. 10. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Hosszú fekete bőrkabáthoz milyen táskát javasoltok?

Nagyjából így néz ki a kabát: Kikötésem csak annyi lenne, hogy fekete legyen és elég nagy ahhoz, hogy iskolatáskaként is funkcionáljon.

Gimnázium 11-ik osztályába megyek, milyen táskát vegyek ( szeretnék új táskát venni, amibe minden belefér, kényelmes és szép is)?

Lány vagyok, egy eléggé sportos lány :). Nem nagyon szeretnék oldaltáskát, mert mikor próbáltam, nagyon fájt a vállam a sok könyvtől. Ráadásul ebben az évben jönnek be pluszba a faktok, szóval... huhh, hát nehéz lesz, ezért legalább a "táska-kérdés"-t szeretném megoldani. Köszönöm előre is :)

Szegeden ilyen táskát hol és mennyiért találok?

Az Éjjel-Nappal Budapestből a Vandának (Regi testvére) van az a hátizsákja amin van egy szám vagy nem tudom mi van rajta. Olyan táskát hol tudok találni SZEGEDEN? És mennyiért?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!