A Tally Weijl és a New Yorker üzleteiben tart még a nyári leárazás?
Figyelt kérdés
2014. aug. 13. 11:53
1/1 anonim 

válasza:

válasza:New Yorkerbe igen a másikba nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
A Zarában a héten (2014 aug.11-17) tartanak még a nagy nyári leárazások?
Érdemes még menni a héten a Zarába? Mekkora még a leárazott árukészlete? Az interneten a weboldalán nem látom, hogy lennének még leárazott cuccok hanem már csak az őszi kollekció. Ezek szerint már befejeződött a nagy nyári leárazás? Felesleges már menni?
Budapesten az Westendben és az Arénába melyik ruhaboltokban van most leárazás?
Szerdán szeretnék felmenni pestre vásárolni és szeretném tudni h melyik ruhaboltokban vannak leárazások :)Előre is köszi a segítséget :)
Láttam egy csomó ruházati boltban, hogy már csak pár napig tart a "nagy" leárazás. Szerintetek hónap végén és augusztus elején lesz még akciós?
Vagy mi lesz utána? Kinéztem ugyanis egy akciósan sem olcsó felsőt (sok van még belőle szerencsére) de csak fizu után aug. elején szeretném megvenni.
Szokott a Deichmannban suli kezdés előtt leárazás lenni?
Általában mikor és minden cipőre?
Mikor lesz vége a nyári leárazásnak a boltokban körübelül?
Valami dátumot mondjatok légyszi és na azt, hogy "amíg a készlet tart, mert úgyis valamikor jön új kollekció és elviszik a leértékelt termékeket.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!