Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez tényleg működik...

Szerintetek ez tényleg működik? Mennyire lehet tartós?

Figyelt kérdés

[link]

A lényege, hogy a szalvétából kivágott mintát fóliába kell tenni, és zsírpapíron át rá lehet vasalni a pólókra.

Itt a link, de videót is láttam valahol. Szerintetek ha a mintát sikerül is a pólóra vasalni, mennyire lesz tartós? Nem megy tönkre egy-két mosással?

2017. jún. 28. 16:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Helló, mi is kipróbáltuk ezt az ötletet, és mi sajnos elrontottuk, mert 2 rétegben hagytuk a szalvétát, de amugy egész jó lett.
2017. jún. 29. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Miért van hogy egy régi barátom egyedül jár bulikra/estélyekre/koncertekre/programokra és rengetegszer van ebből alkalmi vagy tartós kapcsolata? Nálam nem működik

Ő szexel mondjuk ilyen évi 15-20 lánnyal átlagban (már nagyon sok éve), akik közül a legtöbbet úgy ismeri meg, hogy ismeretlenül megszólítja őket bármilyen totál random helyen, amiket fentebb írtam. Egyéjszakása a felében van amúgy, sokszor azért utána belekerül pár...

Kisautó ("mecsbox") lefestése körömlakkal működik?

Sok helyen olvastam ilyet. De mennyire lehet tartós az ilyen festés?

Melyik otthoni tartós szőrtelenítőt ajánlanátok?

Valami olcsóbb kategóriás, ami jól működik?

Szem lézeres kezelése mennyire tartós, illetve rövidlátóknál is működik?

Leginkább olyan válasza érdekelne akik már átestek rajta.

Miért nem működik a 18650 típusú akkumulátor?

Van egy napelemes telefontöltőm. Beépítettem egy 18650 típusú lítium akkumulátort. Miért nem ad le tartós áramot, pedig meg van benne a feszültség, és teljes töltöttséget mutat a töltő.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!