Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jogosan várnám el a lánytól...

Jogosan várnám el a lánytól az érdeklődést az ismerkedés elején?

Figyelt kérdés

Nem azt szeretném, hogy ő hódítson meg engem, de néha jól esne, ha írna [netes ismerkedés], visszakérdezne, vagy úgy egyáltalán komolyabban venne. Rossz tulajdonságom, hogy ilyeneket magamra veszek, említettem is neki rózsanyelven.

Lesz majd találkozó is valamikor, eddig úgy tűnik hajlik rá.

2013. júl. 2. 13:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tehát lehet, hogy tesztel, mit lépek erre?
2013. júl. 2. 13:52
 12/18 anonim válasza:

mire föl vannak neked elvárásaid egy idegennel szemben?

mond meg nekem ezt!

2013. júl. 2. 14:37
 13/18 A kérdező kommentje:
Talán mert neki is vannak elvárásai velem szemben?!
2013. júl. 2. 15:20
 14/18 anonim válasza:
szedd ki a szotyolát a billentyűdből, mert beragadt a capslock
2013. júl. 3. 09:27
 15/18 anonim válasza:

aha.

és mik azok az elvárásai?

2013. júl. 3. 09:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én egy 21 éves , szerinted Troll lány vagyok. A második válaszoló.

Még egyszer kifejtem a nézeteimet, de most nem a meséből hozott hasonlattal.

Te szeretnél megismerkedni egy lánnyal!

Szerinted az kötelező, hogy Ő is így gondolja? Miért kellene neki bármit is tennie, ha ő nem akarja. Akármennyire modern világban élünk, a lányok akkor is elvárják, hogy az a fiú, aki járni szeretne vele, ugyan dolgozzon már meg érte. Próbálja megszerezni a lány érdeklődését.

Mi az, hogy Te azt mondod, hogy kiszúrtál magadnak egy csajt és az kezdjen már el érdeklődni utánad. Ki vagy te, hogy egy csajnak előírod ezt. Ki kötelez engem arra, hogy egy srác után érdeklődjek? Csak egy valami. Az pedig az, hogy a srác egy jó fej és olyan , hogy felkeltette az érdeklődésemet. Ha ez így van, akkor valószínű, hogy szeretnék többet lenni vele, de ne már én kaparjak a fiúért, aki még nem is mutatott magából semmit azon kívül, hogy elvárja, hogy a csaj rohanjon utána. Tedd magad érdekessé a számára. Hívd el programokra. Ragadj rá úgy, hogy a lánynak is tetsszen.

Ez az én tanácsom mint egy 21 éves lánynak.

És még egy!

Ha kérdezel, és nem a szüleidet vagy téged szidnak légy annyira kultúrált, hogy a válaszolót nem szólod meg, nem nevezed Trollnak, különösen akkor, amikor semmi sértőt nem mondanak neked. Ahhoz, hogy egy lány figyeljen rád, ez is hozzá tartozik. Ha nem így teszel, a társaságod is olyan lesz.

2013. júl. 3. 13:26
 17/18 anonim válasza:

mond meg a csajnak, hogy jobb szeretnéd, ha nagyobb érdeklődést mutatna, és értékelhetné az erőfeszítésedet, hogy törődsz vele egyelőre még.

a találkozót pedig én nem húznám tovább.

mond meg, hogy te hétvégén találkozni akarsz, mert nem lesz ez így jó.

2013. júl. 4. 22:44
 18/18 anonim válasza:

utolsó vagyok, szerintem jót írtam, én ezt tenném

várom a fejleményeket, de privátot is dobhatsz rám, de tárgyal meg a kérdés linkjével tedd, ha már időt szánok rád, ennyi jár, hogy tájékoztass.

2013. júl. 5. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!