A lányoknak tényleg szinte semmit nem kell tenniük az ismerkedésnél csak dönteniük?
Egy lány felregisztrál egy társkeresőre ott jönnek a levelek egyszerűen csak kiválasztja amelyik szimpi számára várja hogy a férfi elhívja randira a randin is szinte nem kell fizetnie semmit, mert a férfi fizet aztán csak dönt szimpi neki a pasi vagy nem.
Tényleg ennyire könnyű lenne nekik az ismerkedés?

válasza:

válasza:

válasza:5-ös
"Nincs olyan nő, akinek a belső érték bármit is számítana"
Azért ne általánosítsunk :) Vannak ízlésficamos nők is :)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Regebben volt egy balesetem. Aktivan bmx-eztem viszont egy trukk nem ugy sult el ahogy kellett volna. Eleg huzos volt aztan meg ma is megvan ennek a dolognak a nyoma. Az arcomon van egy jol lathato heg ami nem fog elmulni sajnos. Viszont en szeretnek ismerkedni...
Diplomás vagy diplomát szerző lányok mennyire állnak szóba diplomával nem rendelkező fiúkkal?
Nyilván a külső többi összetevője és a belső tulajdonságok, a személyiség szignifikánsan fontosabb, mint az őszülés, . De szért mégis, kiváncsi lennék. 37 éves budapesti férfi vagyok, és kb hajszálaim jó 10%-a megőszült. Nyilván vannak fontosab problémák is az...
mik azok a kritériumok amiknek meg kell felelnie a másiknak ? ne feltétlen időben gondolkozz hanem h a kapcsolat mennyire intenzív mi lenne a sorrend a különböző kapcsolati elemeknél (net telefon skype FB chat stb....) kérem h írd még a életkorodat és azt h nő/férfi vagy e
Inkább legyen a nő szép arcú csinos, de duci vagy csúnyább de jó legyen a teste, melyik számít jobban a test vagy az arc szépsége? (tudom a legjobb ha mind2 jó)
Gondolom, ezt még az elején nem lenne szabad megtudnia....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!