Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányoknak tényleg szinte...

A lányoknak tényleg szinte semmit nem kell tenniük az ismerkedésnél csak dönteniük?

Figyelt kérdés

Egy lány felregisztrál egy társkeresőre ott jönnek a levelek egyszerűen csak kiválasztja amelyik szimpi számára várja hogy a férfi elhívja randira a randin is szinte nem kell fizetnie semmit, mert a férfi fizet aztán csak dönt szimpi neki a pasi vagy nem.

Tényleg ennyire könnyű lenne nekik az ismerkedés?

2013. dec. 8. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ha egy olyan pasit fog ki aki a lánytól is vár valamit, akkor nem egészen.
2013. dec. 8. 14:53
 2/8 anonim válasza:
Igen, ennyire könnyű. Ha a pasi csak szexet akar. Elszédít szép szavakkal, pl. "feleséget keresek, gyereket akarok". Fizet egy vacsorát, egy-két italt. A prosti többet kérne.
2013. dec. 8. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. dec. 8. 15:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Vannak igényes, normális nők, akik nem a pénzre mennek, hanem belső értékekre. A volt csajom egy izmos, pénzes palit hagyott ott miattam, mert rájött, hogy normális pasit akar. Hidd el, sok normális nő van.
2013. dec. 8. 15:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincs olyan nő, akinek a belső érték bármit is számítana. Utolsó, te valszeg jóképűbb voltál, mint az előző pasija.
2013. dec. 8. 18:20
 6/8 A kérdező kommentje:

5-ös

"Nincs olyan nő, akinek a belső érték bármit is számítana"

Azért ne általánosítsunk :) Vannak ízlésficamos nők is :)

2013. dec. 8. 18:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Ami általánosan igaz, arra nyugodtan lehet általánosítani :)
2013. dec. 8. 18:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Olyan lánnyal nem kezdek, aki nem akar tenni a kapcsolatért. Ha zöld utat ad (én is szimpatikus vagyok), akkor elvárom, hogy ő is annyit tegyen a kezdetektől fogva, mint én (kölcsönös érdeklődés stb.).
2013. dec. 8. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Ez jelentos hatrany ismerkedesnel?

Regebben volt egy balesetem. Aktivan bmx-eztem viszont egy trukk nem ugy sult el ahogy kellett volna. Eleg huzos volt aztan meg ma is megvan ennek a dolognak a nyoma. Az arcomon van egy jol lathato heg ami nem fog elmulni sajnos. Viszont en szeretnek ismerkedni...

Mennyire számít ismerkedésnél, kapcsolatnál az iskolai végzettség?

Diplomás vagy diplomát szerző lányok mennyire állnak szóba diplomával nem rendelkező fiúkkal?

Lányok, Hölgyek! Ti el tudtok vonatkoztatni attól, hogy a hapsi sajnos elkezdett őszülni? Ismerkedésnél mennyire releváns, mint zavaró tényező?

Nyilván a külső többi összetevője és a belső tulajdonságok, a személyiség szignifikánsan fontosabb, mint az őszülés, . De szért mégis, kiváncsi lennék. 37 éves budapesti férfi vagyok, és kb hajszálaim jó 10%-a megőszült. Nyilván vannak fontosab problémák is az...

Netes ismerkedésnél mennyi az az idő miután hajlandó lennél találkozni a másikkal?

mik azok a kritériumok amiknek meg kell felelnie a másiknak ? ne feltétlen időben gondolkozz hanem h a kapcsolat mennyire intenzív mi lenne a sorrend a különböző kapcsolati elemeknél (net telefon skype FB chat stb....) kérem h írd még a életkorodat és azt h nő/férfi vagy e

Ti férfiak az ismerkedésnél nektek mi számít jobban az arc vagy a test szépsége?

Inkább legyen a nő szép arcú csinos, de duci vagy csúnyább de jó legyen a teste, melyik számít jobban a test vagy az arc szépsége? (tudom a legjobb ha mind2 jó)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!