Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan, hol keressek barátokat...

Hogyan, hol keressek barátokat, barátkozzak?

Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 16:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerelem, szex céljából?
2014. jan. 23. 16:45
 2/10 anonim ***** válasza:
hát ne itt
2014. jan. 23. 16:45
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

ezt én is kérdeztem.

asszed segítettek..ezek...csak traktálnak.

legyél nyitott, jókedvű stb.

jóllakottan beszélnek az éhezésről.

senki sem segít..senki..!!!

2014. jan. 23. 16:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Elmész kocsmázni, aztán lesz ami lesz. Ha nem jön össze az ismerkedés akkor annyi baj legyen, soha többé nem látod őket.
2014. jan. 23. 16:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Attól függ...ha tényleg barátokat akarsz, azt itt is megteheted, de az a legbiztosabb, ha elmész szórakozóhelyre és ott ismerkedsz, vagy akár szomszédokkal.

Ha meg szex miatt kérdezted vagy becsajozás/bepasizás szempontból, akkor meg erősen ajánlom, hogy járj sok buliba. Itt is lehet párt találni, csak a net kevésbé megbízható meg veszélyes is lehet.

2014. jan. 23. 16:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Na vajon, hol lehet barátkozni? Bárhol, ahol beszélgetni lehet.
2014. jan. 23. 16:51
 7/10 anonim ***** válasza:
A kocsma a legjobb hely... pillanatok alatt lehet barátokat szerezni.:D
2014. jan. 23. 16:59
 8/10 A kérdező kommentje:

nem szex céljából szeretnék ismerkedni csupán barátok szerzése célból, szomszédokkal nem nagyon lehet barátkozni ugyanis itt csak 60 év körüliek laknak,bulizni egyedül nem szívesen mennék,kocsmába pedig csak a vén alkoholisták akadnak rám és próbálkoznak be :/

19/L

2014. jan. 23. 20:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2014. jan. 23. 21:51
 10/10 A kérdező kommentje:
győrben
2014. jan. 23. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Hogy tudnék fiú barátokat szerezni? Többi lent (FIÚK)

az iskolai osztályomban a fiúk utálnak minket lányokat, és félnek a lányoktól, így szinte nincs fiú barátom. társaságom meg nincs ahonnan meg tudnék ismerni embereket, így nem tudom..fiúk ti hogy barátkoztok lányokkal? és ha volt is olyan hogy esetleg össze...

Hogyan, hol keressek barátokat, barátkozzak?

Az a helyzet hogy eléggé csendes és visszahúzódó vagyok és nehezen nyílok meg az embereknek ebből kifolyólag egyszerűen képtelen vagyok barátkozni,barátokat szerezni.Mit tegyek? 20/L

Hogyan, hol keressek barátokat, barátkozzak? Mit tehetnék? HELP

Az a helyzet hogy eléggé csendes és visszahúzódó vagyok és nehezen nyílok meg az embereknek ebből kifolyólag egyszerűen képtelen vagyok barátkozni,barátokat szerezni.Mit tegyek? Egy barátnőmben nagyot csalódtam,ez is rá tesz. De szívesen ismerkednék,csak nehezen megy! 24/L

Hogyan keressek barátokat ilyen helyzetben?

szeretnék egy barátnőt szerezni van 2de az egyikkel ritkán tudok csak találkozni a másikkal meg nem olyan a kapcsolatom csak edzeni szoktunk.Jó lenne ha lenne egy olyan akivel elmehetek vásárolgatni vagy koktélozni de hétvégi suliba járok másik városba tehát ott sem...

Valaki segítene jó fej/barátokat mondani vagy segíteni, hogy barátkozzak?

Nincsenek 13-14 év körüli fiúk akkikkel igazán jó barátok lennének. Ezért kéne. 13/F

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!