Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Találkozzak vele vagy ne?

Találkozzak vele vagy ne?

Figyelt kérdés

Egy fiúval 5 hónapja beszélgetek a neten,kicsit szűkszavú volt ezért mindig abbahagytam vele a levelezgetést,de ő ha látta hogy fent vagyok akkor mindig rám írt.Kért képet is rólam,azt mondta szép,aranyos arcom van.Többször is mondta hogy szivesen találkozna velem.Viszont a napokban amikor beszélgettünk előjött az a téma hogy "együtt lenne velem"

Erre ezt írtam.:

Nemtudom... kicsit fura ez nekem hogy találkozunk,aztán egyből egymásnak esünk,de ha télleg szeretnél normális találkozót akkor talán nyáriszünetben lehet róla szó.

Erre ezt írta.:

előbb akarlak megkapni..

elöször azért elvinnélek randizni persze.:$

Akkor most érdemes vele talizni vagy csak kiakar használni ezért inkább hagyjam?

2014. febr. 25. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Hülye vagy.

Inkább hagyd keress mást.

2014. febr. 25. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:

PEDOBEAR!

Te komolyan olyan idióta vagy hogy a neten fogsz pasit?

3/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt igazolásod arra a napra, amikor az észt osztották? Mert azt látom, hogy hiányoztál...
 4/6 anonim ***** válasza:

hát ha neked bejön ez a hülye...írni sem és fogalmazni sem tud és csak a szexről beszél...nem túl értelmes a srác,te meg sokkal komolyabb vagy,ez meg olyan mint valami őstulok:D

hagyd a fenébe,ne írj vissza neki majd lekopik

2014. febr. 25. 17:24
 5/6 anonim válasza:
En is szedtem mar ossze netrol pasi de csakis akkor talalkoztam vele ha a kozelben lakott es elott skypeoltunk meg ilyenek.meg persze kiderult hogy egy ket ismerosom ismerte....azert a mai vilagban kitudja kivel talalkoznal....en a helyedbe nem talalkoznek vele.plane h meg nem is latott elobe meg ilyenek es ennek ellenere is ilyeneket ir...
2014. febr. 25. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Találkozz vele nyugodtan! ÉN így éltem át egy hatalmas nagy szexuális élményt. :P
2014. febr. 25. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!