Találkozzak vele vagy ne?
Egy fiúval 5 hónapja beszélgetek a neten,kicsit szűkszavú volt ezért mindig abbahagytam vele a levelezgetést,de ő ha látta hogy fent vagyok akkor mindig rám írt.Kért képet is rólam,azt mondta szép,aranyos arcom van.Többször is mondta hogy szivesen találkozna velem.Viszont a napokban amikor beszélgettünk előjött az a téma hogy "együtt lenne velem"
Erre ezt írtam.:
Nemtudom... kicsit fura ez nekem hogy találkozunk,aztán egyből egymásnak esünk,de ha télleg szeretnél normális találkozót akkor talán nyáriszünetben lehet róla szó.
Erre ezt írta.:
előbb akarlak megkapni..
elöször azért elvinnélek randizni persze.:$
Akkor most érdemes vele talizni vagy csak kiakar használni ezért inkább hagyjam?
Hülye vagy.
Inkább hagyd keress mást.
PEDOBEAR!
Te komolyan olyan idióta vagy hogy a neten fogsz pasit?
hát ha neked bejön ez a hülye...írni sem és fogalmazni sem tud és csak a szexről beszél...nem túl értelmes a srác,te meg sokkal komolyabb vagy,ez meg olyan mint valami őstulok:D
hagyd a fenébe,ne írj vissza neki majd lekopik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!