Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lány barátokat hol tudnék...

Lány barátokat hol tudnék keresni?

Figyelt kérdés
Sajnos én nagyon nehezen ismerkedem, 21 éves fiú vagyok, sosem volt még barátnőm mármint kapcsolatom, fiú "barátaim" sincsenek, csak 1-2 haver azokkal is csak neten szoktam "beszélgetni".Lány barátokat (nem kapcsolat céljából) hol tudnék keresni? Sajnos a legtöbb lány mind elutasító a fiúkkal szemben. Fiú barátok sincsenek ahogy már írtam, de most inkább lány barátot keresnék akár itt is. :) 21/F
2014. máj. 6. 02:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Járj társaságba. Sportolj vagy valami hasonlót. Ne a számítógép előtt ülj egész nap.
2014. máj. 6. 03:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha ennyire alul vagy szocializálva, akkor nem is fog egy lány sem szóba állni veled.

Eleve ha nem a számítógépedben élnél, akkor tudnád, hogy nincs fiú-lány barátság....

2014. máj. 6. 03:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Dehogyis nincs. Nekem voltak.
2014. máj. 6. 03:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Ên szoba állok veled :)

Szerintem itt találhatsz barátokat. Bár ügyesnek kell lenni.

2014. máj. 6. 05:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Az miert ha a neten kezd ismerkedni? Abbol lehet valami kapcsolat, baratsag... Nem mindenki tud szemelyesen nyitni a masik fele.

Szerintem jo hogy itt kezded a baratkozast, s csak utanna eloben...

Ha gondolod en szivesen leszek a baratod... 16/l

2014. máj. 6. 07:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Az 1. válaszolónak: Járok már több éve sportolok, én nem vagyok az a számítógép "kocka" gyerek. Túrázni is szoktam, kerékpározni is stb.. Csak nehezen nyitok ilyen szorongó típus vagyok így születtem már óvodában is ilyen voltam csak már egy kicsit rossz hogy 21 év alatt még nagyon volt emberi kapcsolataim,barátaim..
2014. máj. 6. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Normális embert bárhol lehet találni, itt is simán. Akik meg emiatt lehordanak azokra ne figyelj oda. Én már ismerkedtem meg itt teljesen normális fiúkkal.
2014. máj. 7. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!