Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Befolyásolható a vonzalom?

Befolyásolható a vonzalom?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel baráti viszonyba vagyok, lassan három éve, idöközben én többet kezdtem el érezeni iránta mint szimpla barátság, ezt tudattam is vele. Barátként Szeret és úgy vettem észre ragaszkodik hozzám,igényli a társaságomat,

Próbálom tartani a határt de van mikor igen erős a kísértés hogy megfogjam a kezét vagy, átkaroljam,de nem igazán erőltettem a dolgot nehogy kellemetlenül érezze tőle magát, ámbár lehet hogy épp ez kellene hogy magasabb szintre lépjen a kapcsolatom vele. Tudni szeretném Milyen módszerek vannak a vonzalom felkeltésére, egyáltalán fel lehet e ébreszteni magunk iránt a vonzalmat ha az magától éppen nem alakulna ki! ?

2014. máj. 6. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Örök szabály barátom, hogy fiú-lány barátság nem létezik.
2014. máj. 6. 20:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudom kezdettől fogva ! És nálam be is igazolódott! :)
2014. máj. 6. 20:52
 3/6 dragonkalo ***** válasza:

Inkább testi dolgokkal lehetne felébreszteni a vonzalmár szerintem.:)

Pl. sokszor öleld át,ha álltok egy helyben menj mögé és karold át stb.(habár van,hogy helyzettől függ,pl. egy ágyban,már kicsit "intimebb".

Nálam ezek működtek :D

Hajrá!

2014. máj. 6. 21:06
 4/6 anonim válasza:
Nekem van egy csomó csaj haverom, szaval lehettek haverok. De ha tetszik neked és kajak szereted ne várj, még valami tahó megrakja előtted!!! Most okoskodom egy sort, de ha hozzáérsz akkor oxi-toxin termelődik ami fokozza a bizalmat és a vonzalmat, majd ha kibolháztad magad a csajon akkor szimplán fogd meg a kezét (ha nem vagy Jáksó Laci, akkor biztos megfogja), kísérd haza, majd smárold le. Ősrégi protokol, de beválik ;)
2014. máj. 6. 21:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Hahh ez jó, smároljam le ,ez Tetszik :) hazakisérni azt szoktam,ahogyan sétálni is kvázi vannak olyan helyzetek amikor kinálja magát a kézfogás vagy az ölelés,,a smárolás talán durva ajtóstul rontás lenne a házba ugymond de ki tudja,lehet hogy épp az ellenkezője történne mint amire én gondolok és nem hogy lekeverne egy fülest inkább a nyakamba ugrik!Egy próbát megér! :)
2014. máj. 6. 21:43
 6/6 anonim válasza:

Talán próbáld meg féltékennyé tenni, akkor kiderülhet hogy mennyire is ragaszkodik hozzád. De az előző válaszoló ötlete tényleg bejön egy lánynál.

Sok sikert!

2014. máj. 7. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!