Befolyásolható a vonzalom?
Van egy lány akivel baráti viszonyba vagyok, lassan három éve, idöközben én többet kezdtem el érezeni iránta mint szimpla barátság, ezt tudattam is vele. Barátként Szeret és úgy vettem észre ragaszkodik hozzám,igényli a társaságomat,
Próbálom tartani a határt de van mikor igen erős a kísértés hogy megfogjam a kezét vagy, átkaroljam,de nem igazán erőltettem a dolgot nehogy kellemetlenül érezze tőle magát, ámbár lehet hogy épp ez kellene hogy magasabb szintre lépjen a kapcsolatom vele. Tudni szeretném Milyen módszerek vannak a vonzalom felkeltésére, egyáltalán fel lehet e ébreszteni magunk iránt a vonzalmat ha az magától éppen nem alakulna ki! ?
Inkább testi dolgokkal lehetne felébreszteni a vonzalmár szerintem.:)
Pl. sokszor öleld át,ha álltok egy helyben menj mögé és karold át stb.(habár van,hogy helyzettől függ,pl. egy ágyban,már kicsit "intimebb".
Nálam ezek működtek :D
Hajrá!
Talán próbáld meg féltékennyé tenni, akkor kiderülhet hogy mennyire is ragaszkodik hozzád. De az előző válaszoló ötlete tényleg bejön egy lánynál.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!