Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Második randinak hova?

Második randinak hova?

Figyelt kérdés
A srác azt mondta, most én mondjak helyszínt és időpontot. Első randinak csak sétálgattunk. Mondanám, hogy most menjünk el pl. fagyizni vagy valahova beülni, de az olyan mintha meghívatnám magam.

2014. máj. 7. 18:41
 1/3 A kérdező kommentje:

Ja és a második kérdés, hogy milyen témákról lehetne még beszélni? Nem vagyok valami beszédes típus, de ő se annyira.:/

17/L

2014. máj. 7. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Simán elmehettek fagyizni. Egyáltalán nem olyan, mintha meghívatnád magad, szerintem még a mozi is oké. De ha zavar vigyél pénzt magaddal és mikor fizetni kell, akkor kérdezd a srácot, hogy is legyen.
2014. máj. 7. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok: Beszéljetek bármiről ami jön. Sztorizgassatok, kérdezzétek a másik érdeklődési köréről. Viszont ha nem vagytok beszédesek, akkor érdemes a mozit választani :)
2014. máj. 7. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!