Srác létemre gáz, ha állandóan nézegetem magam a tükörben?
Figyelt kérdés
25 vagyok, s szerintem túl sokat foglalkozom magammal. Néha jól érzem magam a bőrömben, néha viszont nem. 180 cm vagyok s 70 kg, járok úszni rendszeresen, néha fogyni akarok, valamikor meg hízni. Olyan szinten foglalkoztat a kinézetem, hogy néha már attól tartok, hogy ez beteges... :/2014. máj. 9. 09:30
1/5 anonim válasza:
Nekem ismerősömnél van így pedig hetero szerintem metroszexuálisnak hívják asszem.
Link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezt értem, viszont én nem szedem sem a szemöldököm, nem alapozom magam, nem festem magam meg ilyenek. Az tény, hogy meleg vagyok, de ennek szerintem itt nincs jelentősége. Fiús, borostás srác vagyok. Tudom, hogy gáz, de mostanában azt szoktam csinálni, hogy felmegyek chatroulette-re, s úgymond ott "gyűjtöm" a pozitív visszajelzéseket. Elég szánalmas, de utána mindig jobba kedvem.
2014. máj. 9. 09:37
4/5 anonim válasza:
Tudom hogy más beállitottságú vagy írtál már nekem meg láttam kérdésedet is... de vissza térve akkor enyhe önbizalom hiányod van az is okoz hatja vagy túlságosan meg akarsz felelni másoknak, vagy kételkedsz magadban (nem hiszed el hogy jól nézelki stb.),adott hangulatod is befolyásol hatja.. főleg ez a dicséret szerzés ami arra utal.. de szerintem önbizalomhiány vagy csak inkább önbizalom ingadozás ez mindenkinél elő fordul. Nem kell ez miatt aggódni... minden ki szokta magát nézegetni és ez változó idő tartalmú.
5/5 anonim válasza:
Ui.: a chatruletes dologról meg annyi hogy mindenki más képp gyűjti be az infókat magáról, pl.: face-en kép megosztással vagy itt írják ki hogy :" Szép vagyok-e stb." kinek mi jönbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!