Nektek bejön, amikor csinos nők ismerkedni próbálnak veletek?
Figyelt kérdés
Mikor közösségbe megyek, suli, szórakozóhely stb, odajönnek csinos nők és ismerkedni próbálnak velem. Nekem annyira ez nem jön be mert szerintem a férfi kezdeményezzen.2014. máj. 9. 16:15
1/10 anonim válasza:
Akkor vedd át az irányítást :)
Én örülnék neki, de valamiért tartanak tőlem, csak távolból néznek, szemeznek, én meg lusta vagyok, szóval ez van.
2/10 anonim válasza:
egyet értek veled. hiába csinos, én akarjam felszedni, ne ő engem.
3/10 anonim válasza:
Attól függ, hogyan próbálnak ismerkedni...
5/10 anonim válasza:
Akkor küldd el őket, és maszturbálj egyedül.
6/10 A kérdező kommentje:
4. egyébként most van párom, de átlagos vagyok szerintem, van kis poci, küldhetek képet privibe aki kíváncsi rám
2014. máj. 9. 16:26
7/10 A kérdező kommentje:
Irigy emberek válasza nem kell!!
2014. máj. 9. 16:26
8/10 anonim válasza:
Velem is ismerkedni akar egy szép hölgy,nem tudom miért
9/10 anonim válasza:
én szeretem, ha ismerkedni próbálnak velem, akárki. csak én nagyon görcsölős és szorongós vagyok, és ilyen helyzetben leblokkolok, pedig szeretnék én is ismerkedni :/
10/10 anonim válasza:
bejön :D csak ritka, de főleg azért ritka mert nem ők kezdeményeznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!