Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az miért van hogy a nekem...

Az miért van hogy a nekem tetsző lányokat soha nem tudom megfogni?

Figyelt kérdés

Volt már több párkapcsolatom is, de sem külsőleg, sem pedig belsőleg nem volt a nagybetűs IGAZI.. persze éreztem valamit, de nem azt hogy elolvadok, szétpergek mer' annyira dúl a love.

A másik pedig az hogy ismerkedtem olyan lányokkal akiknek a gondolkodása/stílusa nagyon ott volt. A biológia (a külső) csak közepes volt, de így is nagyon bejöttek :D, csak nem lett semmi. Akkor volt fordítva is, 1 éjszakás kaland, külsőre a csaj bombázó, a belső nem volt annyira toppon... kajtattam utána, elhívtam erre-arra. De lekoptatott.

Kicsit bosszantó, hogy nagyon nehezen találok passzoló emberkét magamhoz. Mert hiába adódik lehetőség az csak olyan "van" kapcsolat. (Volt egy 3 éves kapcsolatom, de nem igazán szerettem, persze hűséges voltam hozzá.) Lehet sokat válogatok?

26/F

2014. máj. 10. 11:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Figy, ha más nem legalább a kezeddel fogd őket meg néha. :D
2014. máj. 10. 11:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem baj szerintem, hogy válogatsz, még nem találtad meg az igazit, ez mindenkinek máskor jön el ez az érzés, de máskor ne tartsál ki 3 évig egy semmilyen kapcsolatban, pár hónap alatt ha nem érzed, hogy ő az igazi akkor lépj tovább. Sok sikert! Ne legyél megalkuvó, inkább várd ki, de csak olyannal járj aki nagyon bejön és nagyon jó vele. 20L
2014. máj. 10. 11:38
 3/4 kolosszus22 ***** válasza:

Átérzem a helyzeted, én is voltam 3 évig egy olyan lánnyal akiről tudtam, hogy nem az igazi, nem volt nagy szerelem, aztán legutóbb tanulva ebből a hibámból 3 hónap után szakítottam egy lánnyalt nem akartam beleragadni egy ugyanilyen kapcsolatba.

27F

2014. máj. 10. 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is 3 évig jártam egy lánnyal akibe nem voltam szerelmes. Viszonylag jól nézett ki (állandóan megbámulták a kanok én meg nem vagyok egy jóképű izomgyuri) és belül sem volt annyira gáz, de mégsem volt az igazi... Aztán annyira is becsültem csak meg, meg ő is engem. Sokszor megcsalt (én hűséges voltam végig, max nézegettem a lányokat) és 3 év szenvedés után vége lett...

Nem válogatsz sokat, csak nehéz olyan lányt találni aki tényleg az igazi és ő is viszont így érez feléd... Keresni kell...

26/F

2014. máj. 10. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!