Az zavarhatja, hogy fiatalabb nálam?
Figyelt kérdés
Ismerkedem már több hónapja egy pasival, nagyon jó a kapcsolatunk. Személyesen szinte mindig zavarban van velem, de nagyon jól kijövünk, neten persze már oldottabb a hangulat, másabb, merészebb. Voltak már próbálkozásai, vagyis próbált kezdeményezni, de nem lett belőle semmi. Mintha félne tőlem egy picit, vagy nem tudom.
Illetve egyszer azt kérdezte, hogy ha ő lenne az idősebb, járnák-e vele?
Tetszem neki, mert mondta, de nem nagyon lép. A korkülönbség zavarja? 20F, 25N.
2014. máj. 10. 14:50
1/2 Rékcsi válasza:
Nem tudja elhinni h tetszhet egy 25 éves csajnak, kezdeményezz ha tetszik neked :)
2/2 anonim válasza:
Én is 20 vagyok. Engem nem zavarna. Neten mindig bátrabbak az emberek. Hogy mi miatt fél én nem tudom, de én nem tökölök ennyit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!