Manapság már a lányoknak kell összeszedniük a tökeiket, ha kezdeményezésről van szó?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 16:38
11/18 A kérdező kommentje:
"Ilyenkor veri mindenki a mellét, de amikor meg trágyává alázzák a próbálkozókat, akkor hol vannak ezek?!"
Milyen próbálkozókat? Nálam ugyan nem szokott próbálkozni senki és nem vagyok vele egyedül, pedig én aztán nem aláztam meg senkit.
2014. máj. 11. 16:50
12/18 anonim válasza:
Engem viszont annál többet. Sőt, elég, ha egyáltalán létezni merek, már akkor megkapom a suttyó pillantásokat, megjegyzéseket.Sajnálom, hogy nem lehetek jobb, de ilyennek születtem.
13/18 anonim válasza:
Azért mert te biztos nagyképű vagy, vagy pedig flegma, vagy 12 éves, vagy retardált, vagy lenéző, vagy csúf. Vagy dagadt, vagy füled puncid behúzva közlekedsz mint egy sötét farkas.
14/18 anonim válasza:
Normális lányok nem szokták megalázni a fiúkat, akik udvarolnak nekik, max megmondják nekik, hogy nem, de értelmes, normális lány nem alázza meg a másikat. Valószínű, hogy nem ilyeneknek udvaroltok, hanem a beképzelt, nagyképű, hülye pitsáknak, hát ne is csodálkozzatok a reakciójukon.
15/18 anonim válasza:
Légy szíves, hagyd ezeket a sablonválaszokat! Senkire nincs ráírva, milyen ember!
16/18 anonim válasza:
Attól függ, mik az igényeid. Ha el tudod magad képzelni egy olyan férfival, aki fél kezdeményezni, akkor nyugodtan kezdeményezz te.
17/18 anonim válasza:
Sablonos vagy sem nem érdekel, ő kérdezte, és mivel a kérdése sablonos így az enyém is az. Punk tung!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!