Ti mit tennétek a helyemben? Tanács kellene.
Sziasztok! Az egész kis történet lényege az hogy amikor megyek haza a suliból, akkor azon a buszon egy nagyon szép lány is szokott lenni, aki tetszik nekem. Két évvel fiatalabb, mint én, de ez engem egyeltalán nem érdekel. Néha-néha összepillantunk, de az a pillanat valami nagyon jó érzés. Ami viszont a probléma, hogy szemezni nem tudunk, mert mindig elkapom fejem. Egyszerűen.. nem tudok mit tenni ellene, beszari vagyok. Talán azért kapom el, mert félek, hogy észreveszi, hogy őt nézem. Nem tudom.. Valamikor olyan érzésem van, hogy tuti bejövök neki, valamikor meg szinte észre se vesz. Legtöbbszöt barátaival van. Ami még hátrány, és elveszi az amúgy se túl sok önbizalmam, hogy pattanásos vagyok. Megteszek mindent amit tudok ellene, de akkor is kijönnek. (Nem azok a sárga gusztustalanok, hanem a piros pöttyök.)
Köszönöm, hogy elolvastad! :) (És bocs,hogyha hosszú lett.)
15 éves fiú vagyok.
a pattanás az nem gond (nekem i volt olyan párom) idővel elmúlik.. ne aggódj :)
Én a helyedben egyszer ha van rá lehetőség leülnék mellé vagy közelébe állnék vagy valami aztán megszólítanám. nem vesztesz vele semmit szerintem :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!