Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, mit tesztek, ha olyan...

Fiúk, mit tesztek, ha olyan lánynak tetszetek, aki nektek nem jön be?

Figyelt kérdés

mindig nézem,szóval gondolom sejti,hogy tetszik nekem,meg ő is néz.

Szóval ti mit tennétek?

Néznétek a lányt,ha nem jön be,vagy figyelmenkívül hagynátok?

2014. máj. 14. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak leszarom.
2014. máj. 14. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Udvariasan közlöm vele, hogy nem tudok elképzelni vele bármit is.
2014. máj. 14. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Finoman tudtára adom hogy nem való hozzám.
2014. máj. 14. 17:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha nem jön be, akkor nem néznék rá, maximum 1-2 grimasszal, de azt is csak akkor, hogyha nagyon nagyon nagyon nem jön be.
2014. máj. 14. 17:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Jó,de ha nem vagytok beszélőviszonyban. Csak látod,hogy rád/rád néz a lány. Igazából nem tudom,hogy azért néz,hogy "na mit bámul már ez a csaj" vagy esetleg tetszem neki.
2014. máj. 14. 17:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen szitum, tetszett egy fiú és nézegettem, aztán beszélgettünk, és ott nagyon normálisan és kedvesen megmondta a srác hogy nem vagyok az esete. De jobb volt igy..20L én is észrevettem magam és továbbléptem.
2014. máj. 14. 17:32
 7/9 anonim ***** válasza:
én próbálom a szemkontaktust is kerülni. ép van egy ilyen eset. mindig ha meglátjuk egymást összenézünk, és mikor újra rápillantok sokszor ő is ép akkor teszi ezt. de próbálok csak ritkán ránézni
2014. máj. 14. 17:42
 8/9 anonim ***** válasza:

le se xarom ha nem éredek

, ergo rá se nézek

2014. máj. 14. 17:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom h hány éves vagy,de én tudtam 1 lányról h bejövök neki(13 évesen).Erre úgy derült fény h a nagy barátnőjéről elkotyogott vmit hangosan az meg úgy állt rajta bosszút h én meg tudom h "szerelmes vagy" xy-ba.(azaz belém :D)Nekem is tetszett a csaj de én még nem ebbe a bulizós,csajozós korban nőttem fel és nem is tudtam h viszonyulni a dologhoz.Aztán egyszer erőt vettem magamon és elkezdtem csörgetni(mármint a mobilján) hát ép úgy hozta a sors h mikor ezt elkezdtem ő kint volt a híres neves barátaival akiknek persze el mondta erre elkezdtek hívogatni meg hazugságokat mondani a telefonba.Így totál megijedtem.(jobban mondva elszégyeltem magam) és mikor suliban találkoztunk akkor azt mondtam neki h amúgy sem szeretnék vele járni(láttam h kicsit megántottam a lányt-Lehajtota a fejét és 1 halk jó volt a válasz).Pedig ez nem így volt.Csak mindenki ezzel cikizett volna.Így visszagondolva gyerekes hülyeség.

Levonva a tanulságot sztem hagyd a kiszemeltre h nyisson.Azonban értelmesen hozd a tudtára h bejön neked.Ha lehet ne vond bele a barátaidat mert mindent elszúrhatnak.Ha bejössz te is a srácnak lépni fog.(előbb-utóbb)Szerintem ha 1 férfi tudja h bejön 1 adott csajnak jobban felkelti az érdeklődését.Persze nem kell h ebből bármi is legyen.Csak valszeg eljátszik a gondolattal.Aztán lehet csak 1 év múlva jön rá h hibázott ha estleg leszart. :/

2014. máj. 14. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!