Mit változtassak magamon, hogy a nők férfias férfit lássanak bennem? Átlaghoz képest vékony vagyok. Nem vagyok kopasz,180 cm magas,81 kg. Kigyúrni nem tudom magam sajnos ilyen az alkatom.
Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 22:54
11/13 anonim válasza:
vékony vagy?
mit szóljak én? 183cm/66kg
12/13 anonim válasza:
Hát ha a 81 kg az átlaghoz képest vékony, akkor nekem baromira nem jön be az átlag, az átlag felettitől pedig futva menekülök.
A 66 kg már valóban vékony, de szerintem a 81 tök átlagos, vagy mondjuk úgy normális. És őszintén szólva szerintem csinibb a 66 kg, nem jönnek be a nehézsúlyúak...
Meg hogy kopasz... ááááá, szörnyű. Nem tudom mért lesz valaki attól férfias, ha kopasz, vagy fel van pumpálva az összes izma. Az tök gusztustalan. Persze a szolizott plázacicáknak ez jön be, úgyhogy ha olyan nőkre buktok, akkor irány a konditerem és az nullás gép.
Továbbá az is borzasztó, hogy a csini vékony férfiaknak mindig a husibb nők jönnek be...
13/13 anonim válasza:
én vagyok a 66kg-os,de egyáltalán nem a húsibb nők jönnek be.. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!