Tartós kapcsolatban benne lennétek velem? (csak csajok) 22/f
Figyelt kérdés
szőke haj, kék szem, 180 cm magas, kedves és vicces beszélgetőpartner....2014. máj. 15. 00:10
3/8 anonim válasza:
Komolyan nem szeretnék senkit sem megsérteni. De a tartós kapcsolatnak mi köze van a külsőhöz? mert szimplán az hogy bejön-e valakinek a másik az oké hiszen meg kell lennie a testi vonzalomnak is de lehetsz te a világ legjobb pasija is küldőre ha a belsőd 1 nulla nem lehet veled egy értelmeset beszélgetni nem vagy hűséges stb. ilyenek szerintem jóval fontosabbak egy kapcsolatnál főleg egy tartósnál....de lehet hogy csak én vagyok a maradi és megköveznek itt mindjárt...
21/N
5/8 A kérdező kommentje:
:(
2014. máj. 15. 00:27
6/8 A kérdező kommentje:
senki nem fog megkövezni nyugalom...csak gondoltam írok magamról pár dolgot támpontnak...hát ha valakinek felkeltem az érdeklődését
2014. máj. 15. 00:32
7/8 anonim válasza:
Tetszik amit írsz magadról, csak nagyon messze laksz
8/8 anonim válasza:
ez nem társkereső.. de valaki biztos benne lenne, csak nem innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!