Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mi a helyzet?

Szerintetek mi a helyzet?

Figyelt kérdés
van egy fiu. egy osztájjal felettem jár. hazafelé néha egy bandába megünk haza. egyszer csak elkezdett dicsérgetni stb. mindig mellettem volt figyelt rám én ezt nem is bántam és én is foglalkoztam vele. egy nap az egyik osztálytàrsam azt mondta h tapadunk egymásra ez egy kicsit zavart. aznap nem nagyon figyeltem rá. azóta nem figyel annyira rám stb. és engem ez zavar. megbántottam? bejövök neki?
2014. máj. 15. 21:28
 1/1 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz azzal az osztálytársaddal, aki ezt mondta. Ha jó a kapcsolatotok és jól érzed magad mellette, boldog vagy vele, akkor csak azért, mert xy mond valamit, ne tedd tönkre. Ne foglalkozz vele. Szerintem próbáld meg "visszacsinálni" vagy beszéld meg vele, hátha. Én biztos nem dobnám el, főleg ha jól éreztem magam vele. :)
2014. máj. 16. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!