Elképzelte már szerintetek, hogy szexelünk?
Figyelt kérdés
Csomószor hirtelen megkérdez ilyeneket vicceskedően a srác hogy "na akkor mikor megyünk szobára?" meg ilyesmik.2014. máj. 16. 00:39
1/10 anonim válasza:
Már ki is verte a képzeleteire!
2/10 anonim válasza:
Már nagyon rég. Én például nem is tudom hogy nézel ki, de máris elképzeltem, ahogy szexelünk.
3/10 mustafa33 válasza:
Igen, biztos lehetsz benne .
4/10 anonim válasza:
Egyértelmű. Az is valószínű, hogy már maszturbált rád gondolva.
5/10 A kérdező kommentje:
de ez tényleg 100%? mármint nincs olyan pasi, aki ezeket tényleg csak viccből mondja?
2014. máj. 16. 01:06
6/10 anonim válasza:
De van, a "homokos haver" pl. biztos csak viccből mondja.
7/10 anonim válasza:
Lehet, hogy olyankor tényleg csak viccből mondja, de akkor is már elképzelte.
8/10 anonim válasza:
Isten hozott a ferfiak vilagaban :D
9/10 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy én minden nővel elképzeltem már, hogy szexelek, aki a környezetemben van, és aki elfogadhatóan néz ki számomra. Lehet, hogy csak 5 másodpercig, lehet, hogy ki is *** rá... Ha látok egy szép dekoltázst vagy egy szépen domborodó mellet, jó feneket, combokat, akkor egyről arra gondolok...
A pasik ilyenek, nevetek is rajta, hogy ezt eddig nem tudtad :D
10/10 anonim válasza:
szerintem is mar megvoltal a kepzeleteben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!