Miért van ez? Tudok illetve fog ez még változni?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és soha nem volt még komoly kapcsolatom.
Önbizalmam nem sok van, de úgy gondolom, hogy nem vagyok csúnya. Átlagosnak tartom magam. Szeretném ha lenne barátom, ha valaki törődne velem stb. Szóval szeretnék kapcsolatot, de mindig mikor belegondolok, hogy ha azzal a fiúval, aki számomra kívülről és belülről is egyaránt "tökéletes" úgy alakulnának a dolgok én nemet mondanák, mert úgy érezném túl jó hozzám és úgymond kínosan érezném magam mellette, mert tudom, hogy ezerszer jobbat is kaphatna nálam és, hogy ezt mások is így gondolják. Úgy érzem, hogy hozzám mindenki túl jó lenne. Akárhányszor megtetszik a fiú nekem egyből ez a gondolatom támad pedig nem tartom magamat bányarémnek. Hogyan tudnék ezen a dolgon változtatni?
2014. máj. 16. 17:07
1/4 aladar12 válasza:
ha megkapod, miért lenne túl jó hozzád? növessz önbizalmat, hidd el segít.
2/4 anonim válasza:
Úgy, ha először csak haverkodsz a srácokkal. Nem kell a leghelyesebbekre rámenned (nem a külső a fontos), így tudod gyakorolni a társas helyzeteket. Kellő gyakorlás után már odaszambázhatsz ahhoz, aki ténylegesen tetszik neked. De fontos, hogy a gyakorlás során tisztázd a jelöltekkel, h csak haverkodsz...
3/4 A kérdező kommentje:
Rengeteg fiú barátom van és alapjáraton nagyon jól kijövök/elbeszélgetek velük. Azokkal is, akik tetszenek. Ha tetszik valaki úgy igazán és többet is akarok, általában ezekkel a fiúkkal is nagyon jó kapcsolatban vagyok mivel nálam a belső isi számít. Igazán csak akkor tetszik meg valaki ha a belső is passzol.:) És ilyenkor már kevésnek érzem magam a fiúhoz. Nem tartom magam méltónak vagy nem tudom, hogy mondjam. Mindig arra gondolok, hogy jobbat érdemel.
2014. máj. 16. 17:17
4/4 anonim válasza:
Nekem is folyton ezt mondta a volt barátnőm. Én erre meg mindig azt mondtam, hogy nekem te vagy a "jobb nő". Ezzel mindig meg tudtam nyugtatni. Ha találsz egy tényleg rendes srácot, akkor ő is ezt fogja neked mondani, szóval ne aggódj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!