Hol lehet könnyen fiatal csajokat felszedni? Melyik ismerkedős oldalon vannak a legtöbben csajok?
szeretnék megismerkedni valami laza kapcsolatra 20-25 év körüli lánnyal, inkább a szex lenne a lényeg nem a romantikázás, fizetni nem akarok érte, az olyat tudom hol kell keresni
melyik oldalon van a legtöbb csaj? amiket ismerek ott kevés a nő de sok a pasi és nagy a túljelentkezés minden nőre, ráadásul ronda ápolatlan csajok vannak, nekem inkább a diszkóribik meg a plázacicák jönnek be
F/39
"nekem inkább a diszkóribik meg a plázacicák jönnek be "
na akkor szerinted hol?
Szia Haver !
Sajna nem fog menni ! Az életkorodból eredő hátrányod súlyosbitod a gondolkodás hiányával ! Igy a kutyának se fogsz kelleni !
ezeket a részeket ugorjuk át
hasznos válaszokkal bombázzatok, nem kell a szájkarate
Nem tudom melyik bolygón éltél eddig, de leírom, hogy mennek a dolgok:
1. Ha létezne olyan hely/weboldal, ahol csak úgy tobzódnak a csinos lányok, akiket 3 mondattal fel lehet szedni ingyen, akkor a fél világ már odajárna...
2. Szerinted egy diszkóribi vagy plázacica mikor áll le egy 20 évvel idősebb fószerrel? Akkor, ha az keményen fizet, mint a katonatiszt (ruha, kondibérlet, kocsi stb). Azért annyira ők se hülyék, hogy ingyen k..válkodjanak. Ha a pénz kell, akkor egy pénzes, idősebb hapsi a befutó, ha pedig csak "kezelgetés", akkor pedig egy fiatalabb "falubikája".
Nem akarok nagyon belemenni
Most is 24 eves van, csak lecserelnem, es jo lenne online mert vele jarok mindenhova
Ja es ingyen van velem, vagy legalabbis nem fizetek neki direktbe a szexert hehe
De itt lakhat, elviheti barmelyik autot, jarunk messze nyaralni, szoval jo dolga van
Hol lehet ilyenre csajt talalni online
Erre tudjatok a valaszt fiatalok, vagy ezt se? ;)
Jaaaa, csak _direktbe_ nem akarsz fizetni, így már más a dolog.
A neten macerás, mert sok a kamuprofil és defektes ember.
Menj el egy felkapottabb bárba/diszkóba, tedd le a menőbb kocsi kulcsát pár Deák kíséretében az asztalra és várj türelmesen 10 percet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!