Ilyen esetben mi a teendő? Nekem kellene írni neki?
Figyelt kérdés
Olyan esetben mi a teendő, ha egy pasi megkér hogy találkozzunk, de nemet kellett mondanom fontos elfoglaltság miatt, ő pedig azt mondta rá, hogy rendben, majd máskor összehozzuk..most meg már nem szól...nekem kellene felhozni újból, hogy akkor mi legyen, mostmár ráérek?2014. máj. 31. 23:19
1/6 anonim válasza:
Mond el neki,hogy fontos dolgod volt.
2/6 kicsiboci123 válasza:
Szia! Szerintem a legjobb megoldas az lenne ha megkerdezned hogy all-e meg az ajanlata! De ha viszont mar egyaltalan nem beszelgettek akkor szerintem nem erdemel meg teged... De az is lehet hogy azt hiszi le akartad koppintani ezert nem ir! A lemyeg hogy szerintem nyugodtan irj neki baj nem lehet belole.:)
3/6 anonim válasza:
Igen, neked... mivel ne mondtad le. Ne kelljen már gondolat olvasónak lenni.
4/6 anonim válasza:
Hát, ha elutasítanád a találkozót velem, akkor szomorú lennék és elfogadnám, hogy veled sem jött össze. Ezt követően pedig már miért próbálkozzak, miért fektessek beléd több energiámat, ha úgysem lehetsz az enyém?
5/6 anonim válasza:
A nem az teljesen mindegy, hogy milyen hivatkozással történik (kivéve valóban méltányolható helyzeteket: leszakadt a karod, szüleid autóbalesetet szenvedtek stb.) egy elutasítás. A fontos elfoglaltság mindig kamu, amolyan illedelmes koppintás, nyilván vette a lapot, és nem nyomult. Igaza van az előttem szólónak, kérdezd meg, hogy áll-e még az ajánlata, akkor venni fogja a lapot.
6/6 anonim válasza:
Valóban nem kötelező érvényű szabály, de ha ő nem ír és szeretnéd, hogy bepótoljátok szólj neki :D ez ilyen szociális analfabéta kérdés, már bocsi... ha egy haveroddal történne akkor is várnál hogy megint hívjon bulizni pl? Egy egyszerű emberről van szó valószínűleg, kezeld úgy, még ha most ismerkedtetek is össze.
#4 xD Micsoda egy nyámnyila kis önmarcangolós kedélybeteg vagy te :D Bújj a sarokba kérlek és további értesítésig építgesd ott az önbizalmad a melléd mászó pókok társaságát élvezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!