Hol találhatok olyan férfit, akinek kellenék 26-27 évesen egyedülálló anyaként? (Elméleti kérdés! )
Ha volt férjem, de éretlen volt és az első évben otthagyott a gyerekkel. Fenn tudom magunkat tartani, de valakivel szeretném leélni az életemet. Milyen korú férfiak között érdemes keresni? Csak olyannal érdemes próbálkozni, akinek szintén van gyereke, de elvált?
(Elméleti kérdés, nem társkereső hirdetés! Nem vagyok terhes, nincs gyerekem. Nő vagyok. Láttam már ilyet. Inkább 25 év fölöttiek véleménye érdekelne, a rosszindulatú hozzászólásokat mellőzzük.)
9-es (és társai) nagyon rosszul gondolja!
Én el tudnám képzelni, hogy összejöjjek egy anyukával, de 1 feltételem van, olyan jól kell kinéznie, mint szülés előtt!
Vannak ilyenek! És ezt úgy mondom, h nem voltam még nős, nincs gyerekem.
Egyéb válaszok: Hogy milyen korosztályt célozz meg, arra nem lehet konkrét választ adni, mivel van olyan Fiatalabb/idősebb férfi akinek tetszik az ilyen, meg van olyan, akinek nem.
Elváltakkal próbálkozz-e vagy egyedülállókkal, ez is egyénfüggő.
Szóval meg kell találni azt, akivel kölcsönös a szimpátia és elfogadja a másikat olyannak, amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!