A fiúk miért csak a szép/jó csajokkal kedvesek?
Figyelt kérdés
Az átlagosokat/csúnyábbakat a földbe döngölik, le se sz*arják a fejüket és megbélyegzik őket. Az átlagokhoz tartozom és szerintem ez undormány..2015. jan. 30. 23:57
1/32 Unpredictable válasza:
Mert őket akarjuk megdugni
Amúgy undorító, de nem mindenki nézi le másikat
3/32 anonim válasza:
Mert te is tanúsítod az alkérdésdben, hogy tipikus átlagos vagy csúnyácska kinézetű frusztrált lány vagy. A szép nők kedvesek, igazán nőiesek. A csúnya vagy átlagos lányok ötmilliószor pökhendibbek a szépeknél.
4/32 anonim válasza:
Kérdező, te nem jó helyen élsz. :D
Én is csak átlagos külsejű lány vagyok, mégsem sz*rják le a fejemet fiúk. ;)
5/32 A kérdező kommentje:
Ja persze, hogy frusztráltak vagyunk mikor egy jó szó nem érkezik senkitől.. -.- a nőiesség meg nem csak p*icsagatya és tűsarkú.
2015. jan. 31. 00:01
6/32 A kérdező kommentje:
Akkor örülj négyes.
2015. jan. 31. 00:01
7/32 Unpredictable válasza:
Mondjuk elég undok a stílisod, valakinek bejön
9/32 anonim válasza:
mert ez 2015 babám, a felszínesség korát élik a fiatalok, de nem hibáztatom őket, hisz ezt tanulják el a VV meg éjjel nappal stb szarságokból.
10/32 A kérdező kommentje:
Ámen, Dr. Zsivágó, Ámen.
Nem akarok undok lenni de ez kihozza belőlem. Sokan csak ezt látják meg nem a miértet.
2015. jan. 31. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!