Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban 11 cm az átlag péniszméret?

válasza:

válasza:

válasza:Pl itt is számtalanszor írják, napi sajtóba is említik, ilyenek.
Rá is kereshetsz googlin.

válasza:Biszex hez írtad,
Nagy aktív bika nem leszel vele salynos
Lányoknál több sikered lesz vele,
De ha passzív vagy nem számít mekkora.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tényleg ennyi. Hossz az 12 cm. Szűz vagyok és 29 éves. Remény? :(
Eddig minden nő azt mondta (itt is és élőben is), hogy milyen vastag a farkam (kerület: 14 cm), pedig én nem tartom túlzottan annak. Mekkora akkor az átlag, amivel találkoznak a nők?
Rengeteg péniszméret kérdés van. Minden kérdésbe gyakorlatilag mm pontossággal adják meg hosszra , vastagságra, kerületre. Azt tudjuk hogy a fiúk kb az első merevedéstől kezdve mérik. A kérdésekre a csajok mindig irják hogy ennyi meg annyi az átlag, ez meg az a jó,...
Felmérést végzek az átlag péniszméretről. Ehhez a saját péniszed hosszát és vastagságát kellene megadnod cm-ben lehetőleg kamu nélkül.(végülis minek kamuzni? ez egy anonim oldal) előre is kösz a segítséget
Azért kérdezem, mert én 170 vagyok és 15-16 cm körül van a péniszem (igaz elég vékony), de a tükörben nézve így is elég kicsi a testemhez képest, tehát nem az van, hogy alacsonyabb pasiként nagyobbnak tűnik egy kevésbé impozáns szerszám, mint ahogy sokan felhozzák...
Eddig is tudtam, hogy ordinálé csalás folyik és tömegek százmillióit akarják hitegetni kamu statisztikai adatokkal, hogy a kisfarkú férfiak (pl. én) ne kövessenek el tömeges öngyilkosságokat, de nem lehetett tovább titkolni az igazságot. Eddig is sejtettem, mert...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!