Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi akit a felesége elhagyott egy nőért?
Figyelt kérdés
júl. 4. 20:58
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Engem igen! De olyan utálat piichaa volt, hogy alig vártam hogy eltűnjön!
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Egyik unokatesómat az első barátnője egy lányért hagyta el :D
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Nem ment el, csak megkérdezte hogy hozhatná-e el néhanap a barátnőjét közös játékokra? Én belementem!
További kérdések:
Fiúk, nektek mi a korhatár amitől benne vagytok sráccal?
Nyomult rám egy 16 éves srác aki amúgy jól néz ki. Agyalok mit csináljak. Mert alapvetően 2 gondolatom van. 1. Én 14 évesen kezdtem és nem bántam meg. 2. Mostanság mégis megy az ekézés ha valaki 18 alattival (aki 14 elmúlt) szexel. Holott amúgy legális. Szóval...
Van itt olyan aki mostanában fedezte fel hogy izgatják a fiúk is?
Mi izgat téged csávóval? És mi miatt nem léptél még?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!