Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megjött, de masztiznék, mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megjött, de masztiznék, mert kívánom. Ilyen már volt veletek? Miért van az hogy ha nem vagyok szerelmes, akkor naponta masztizok, de ha meg igen, akkor max. Heti 2x? megjött, de masztiznék, mert kívánom. Ilyen már volt veletek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 9. 19:08
 1/8 A kérdező kommentje:
rosszul másoltam, bocsi
2014. máj. 9. 19:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja, most is éppen ez van :DD
2014. máj. 9. 19:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Dugjál fel egy tampont, és csikló dörzsöléssel már tudsz is masztizni. Vagy engedd meg a kádat vizzel, és a tusolócsővel masztizz, vízsugárral.
2014. máj. 9. 19:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. máj. 9. 19:11
 5/8 A kérdező kommentje:
szar a tusolónk, nem lehet azzal rendesen.
2014. máj. 9. 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Haaaa nekem is meg van jön mint a vízfolyás... :D De én ilyenkor egyáltalán nem kívánom!!! :D
2014. máj. 9. 19:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Ott az ujjad és a csiklód.
2014. máj. 9. 19:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Én ha nagyon kívánom masztizok ugyanúgy... persze realista szemmel biztos undi de ha nagyon kívánom semmi nem érdekel ;)
2014. máj. 10. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!