Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ki az aki használt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ki az aki használt már vibrátort, esetleg szeretne a közeljövőben?

Figyelt kérdés
Korotomat is írjátok le kérlek

2014. máj. 14. 14:52
 1/7 A kérdező kommentje:
* korotokat
2014. máj. 14. 14:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi a kérdésed most komolyan?
2014. máj. 14. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:

23 vagyok.

Tojasvibratort hasznaltam mar. Eleinte nagyon nem tetszett, elelvezni sosem fogok tole, max. nedvesedek, mert semmi koze nincs az igazi farokhoz. Egy farok nem rezeg az ember puncijaban, max luktet, de inkabb lok. Na meg nincs korulottem egy ferfitest, marpedig nekem kell a szerelmem testenek a melege, az hogy a labam kozott legyen, hogy lassam ahogy belemhatol, vagy ahogy a feneke le-fel jar. Az ahogy atolel az eros karjaival es kozben finoman puszilgat...

Szoval na, valami tobbre szamitottam a dologtol, de barmilyen nevetseges inkabb gyurom magam ala a takaromat, mint hogy vibratort hasznaljak :)))

2014. máj. 14. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:
nem bántam meg, hogy vettem és használom is, elvégzi a munkát, amit esetleg egy férfi nem. nem volt hülye aki feltalálta.
2014. máj. 15. 03:07
 5/7 anonim ***** válasza:
közel 40 felé és közel 10 éve van.
2014. máj. 15. 03:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Hasznaltam es jelenleg is van.
2014. máj. 28. 16:13
 7/7 Anett9312 ***** válasza:
Még nem próbáltam, de gondolkodom rajta hogy veszek egyet. Mit javasolnátok? L/21
2014. jún. 8. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!