Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy érzitek, hogy a vizsgaidőszak bizony nehéz?
2014. máj. 16. 20:31
1/16 anonim válasza:
VizsgaidőSUCK? Az volt az egyetemen, de már nem érint :P
2/16 anonim válasza:
és akkor most fel kell izgulni vagy mivan? te pöckölős.
5/16 anonim válasza:
A gif tökéletesen illusztrálja a vizsgaidőszakot: ilyenkor a ribik bizony szopnak xd
7/16 anonim válasza:
Nem, nem érzem. A félévben 9 tárgyam volt, 4 megajánlott jegyet szereztem, 3 tárgy csak aláírásra ment, 1-ből előrehozott vizsgát tettem még a szorgalmi időszak alatt, és 1 darab szóbelim lesz jövő hétfőn, a vizsgaidőszak első napján. Mivel biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog, így nem érzem, hogy sz*pás lenne a vizsgaidőszak, hisz május 19-én végzek vele, míg mások még el sem kezdik akkor.
8/16 A kérdező kommentje:
9 tárgy elég kevés. Hogy ennek feléből lehetőség van megajánlott jegyre az a tanárok lustaságán múlik. Máshol egy kicsit keményebb az élet..
2014. máj. 17. 21:04
9/16 anonim válasza:
Megajánlott jegyre többnyire a félév során írt 2-3 5-ös zárthelyi dolgozat megírásával van lehetőség. Alkalmazott matekból azért ez nem sok embernek jött össze az évfolyamon, én szerencsére köztük voltam.
10/16 anonim válasza:
Mellesleg a 9 tárgy valóban nem sok, 12 lett volna, de hármat már tavaly tavasszal felvettem (így akkor 14 volt), hogy idén könnyítsem a félévem, és több időm legyen a nyelvvizsgáimra készülni, amik a következő két hónapban lesznek. Ettől függetlenül a tavalyi 14 tantárgy mellett sem éreztem szívásnak a vizsgaidőszakot. Amiből lehetett ott is megajánlottat szereztem, 6 vizsgám volt, ezeket 3 nap alatt csináltam meg, szintén a vizsgaidőszak első hetén, hisz később már nem is nagyon lett volna rájuk alkalmam, ugyanis egy OKJ tanfolyamot is elvégeztem, amiből szintén vizsgáznom kellett a vizsgák utáni héten, rá egy hétre pedig már dolgoztam a Balatonon. Onnan visszajárni ingázva a vizsgák miatt elég necces lett volna, kénytelen voltam lezavarni mindent időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!